4.6.17

Onnellinen

Hui! 
Yli kuukausi vierähtänyt viime postauksesta ja mua niin harmittaa, etten ole päässyt postailemaan, mutta aika ei vain ole riittänyt. Kuukauden aikana on tapahtunut ihania juttuja ja täällä kyllä ollaan niin onnesta soikeana. 

Toukokuun alussa Isla täytti yhden vuoden ja hän on kyllä niin mainio tapaus! 
Hän touhuaa, leikkii ja höpöttää kovasti ja ensiaskeleet ovat varmasti jo ihan lähellä. Elämä ja arki on mukavaa ja rentoa pikkuneidin kanssa touhutessa. 
Ollaan avattu kesän grillikausi, vaikka säät ovat välillä olleet ihan surkeat. Hyvillä keleillä ollaan vietetty paljon aikaa ulkona tai terassilla istuen ja Isla nauttii niin täysillä. 

Meillä sattui vapaat samalle ajankohdalle, joten suunnattiin pienelle lomalle kolmestaan Budapestiin toukokuun puolivälissä. Olen ollut Unkarissa aikaisemmin ja teimme tuolloin päiväreissun Budapestiin, joten tiesin jotakin kyseisestä kaupungista. 
Budapest on ihana kaupunki ja suosittelen sitä kaikille joita kiinnostaa kauniit rakennukset, hyvä ruoka ja se että kaikki on superrrrr halpaa. Lämpöasteet nousivat joka päivä kolmeenkymmeneen, vaikka ennakkoon tsekatut säätiedotukset näyttivät vain pariakymmentä astetta. Todettiin aika turhaksi ne matkalaukkuun pakatut housut, neuleet ja takit jo heti ensimmäisenä päivänä ja meinasi vaatteet loppua kesken itse kullakin haha! 
Meidän alkureissu oli aika raskas, sillä pikkuneiti sairastui heti ensimmäisenä iltana. Muutama ensimmäinen yö meni vuorotellen nukkuessa parin tunnin pätkissä ja olo oli melko surkea. Oli ihan todella pelottavaa olla vieraassa maassa sairaan lapsen kanssa ja vielä alueella, minkä apteekeissa ei puhuttu englantia. Onneksi neiti oli tyytyväinen oma itsensä päivisin, jaksoi syödä ja nukkui päiväunia, joten huoli aina vähän hälveni. Onneksi myös kuumelääkkeet helpottivat pienen oloa ja lopulta tauti meni ohi, kunnes minä sairastuin viimeisenä päivänä. 
Hyvä, että oltiin reissussa viisi päivää ja sairasteluista huolimatta kerkesimme nähdä ja tehdä vaikka mitä. 

Neljäntenä reissupäivänä olimme vihdoin saaneet nukuttua hyvät yöunet ja fiilis oli todella hyvä. Vietimme ihanan päivän nähtävyyksiä kierrellessä, joenvartta kävellessä ja saapuessamme kukkulan päällä olevan Budan linnan pihalle, tämä tapahtui...
Voitte varmaan arvata, että vastasin "kyllä!!!" <3 
Kosinta oli ihanampi mitä olisin ikinä osannut kuvitella ja on kyllä niin onnekas olo. Linnan pihalla oli melko paljon muitakin katsomassa kauniita maisemia, joten saatiin hyvät hurraukset ja aplodit ympärillä olevilta ihmisiltä haha!
Ihan huippua! Tuttuun tapaan otettiin myös reissukuva, tällä kertaa parlamenttitalon pihalla. :)

<3: Roosa

1 kommentti: