1.5.17

Vappu

Vuosi sitten oli jännittävät tunnelmat! 
Synnytykseni oli tarkoitus käynnistää Vapun jälkeisenä maanantaina 2.5., joten fiilis oli odottava ja onnellinen. Kaikkien yllätykseksi synnytys oli nopea ja rakas neitimme syntyikin jo 3.5. <3
Meidän vappu ei varmasti enää koskaan tule olemaan samanlainen kuin ennen, kun saamme juhlistaa tuota pientä suloista tytärtämme. 
Ihan uskomatonta, kuinka äkkiä vuosi on vierähtänyt! Kyyneleet täyttävät silmäni heti, kun muistelen viime kevättä, mutta pahimmat herkistelyt taidan jättää keskiviikolle eli oikealle synttäripäivälle. 
Kun tänä vuonna synttärit sattuivat arkipäivälle, päätimme juhlistaa pientä rakastamme jo viime lauantaina. Saimme päivään ihanan auringonpaisteen ja lämmön ja vieraaksi kaikki Islan rakkaat ja läheiset ihmiset. 
Isla sai ihan todella ihania lahjoja ja nautti vieraiden seurasta ja huomiosta. Raukka oli illalla niin poikki, että nukahti hetkeksi syliin, mitä ei ole tapahtunut ainakaan puoleen vuoteen!
Tarjoiltavana oli muunmuassa ihanaa täytekakkua, kahden suklaan juustokakkua, rieskarullia poro- ja lohitäytteellä, pizzaa, melonihai (mikä sai paljon ihasteluja heh), erilaisia pikkuleipiä ja karkkia. Pieni päivänsankari sai maistaa myös ensimmäistä kertaa kakkua, mutta puistatusten ja kylmien väreiden saattelemana sylkäisi kaiken ulos haha!
Meidän ihana pieni touhottaja! 

<3: Roosa
Ihanaa Vappua kaikille!!! <3

P.s. Hups! Kuvista tuli vähän turhan isoja. Omalla koneella ainakin näyttää hieman hassulta, mutta älkää välittäkö! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti