11.4.17

Truly, madly, deeply

Elämä on tuntunut niin kiireiseltä viime aikoina! 
Vuorotyön ja vanhemmuuden yhdistäminen on ollut uuden opettelua ja olo on välillä ollut todella väsynyt. Jotenkin tosi vaikea löytää tasapainoa arkeen, varsinkaan sitä samanlaista millaista oli äitiyslomalla.
 Tänään heräsin vasta puoli kahdeltatoista ja oli tarkoitus lähteä kaupungille pikkuneidin kanssa, mutta päätettiin jäädä kotiin surkean ilman takana.
Huhtikuun puoliväli ja mikäs ihme tuo lumisade oikein on?
Päätin hyvittää päivän Islan kanssa oleskeluun ja yritän samalla hinnoitella kirppistavaroita, jotka menevät myyntiin pääsiäisen jälkeen.

Meillä tuli Antin kanssa neljä vuotta seurustelua täyteen ja juhlistettiin sitä kotona kakkukahveilla. Tulevana viikonloppuna päästään pitkästä aikaa treffeille ja on niin kiva päästä ulos kahdestaan. Muutenkin pääsiäisviikonlopulle on ihania suunnitelmia ystävien ja perheen kanssa, sekä tietenkin pitkä vapaa viikonloppu.
Selasin vuosipäivän kunniaksi tuhansia meidän yhteisiä kuvia ja voi että meillä on ollut ihanat neljä vuotta! Ihan mahtavia reissuja Suomessa ja maailmalla, huippuja hetkiä, monta muuttoa, ensimmäisen kodin osto, uusia ystäviä sekä tietenkin rakkaan Islan syntymä.
Olen kyllä niin onnekas kun saan viettää elämää tuon ihanan ihmisen kanssa! <3

Palaillaan pian Islan 11kk (?!?) kuulumisten kanssa! :)
<3: Roosa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti