23.2.17

Good morning

Ihanaa torstaita kaikille!
Meidän aamu on alkanut tavalliseen tapaan kuudelta ja Isla nukkuu ensimmäisiä päikkäreitään. Monet ihmettelevät miksi heräämme niin aikaisin ja miksi emme siirrä neidin nukkumisrytmejä hieman, mutta tämä rytmi tuntuu meille juuri täydelliseltä. Isla syö aina iltapuuron seitsemältä ja nukahtaa yleensä ennen puolta kahdeksaa, jolloin meille jää illalla kivasti omaa aikaa.
Meillä on myös ensimmäinen yö takana unikoulua tai oikeastaan yöimetysten pois jättämistä, joten sormet ristissä, että tästä eteenpäin myös minä saisin nukkua kokonaisia öitä! Kymmenen kuukauden katkonaisten unien jälkeen väsymys on välillä sitä luokkaa, että pienetkin vastoinkäymiset tuntuu vähän liiankin isoilta. Mutta tästä voisin kirjoitella lisää, sitten kun näitä öitä on takana enemmän.
Meidän alkuvuosi ja etenkin helmikuu on mennyt niin hujauksessa!
Ollaan oltu todella paljon menossa ja vietetty aikaa ystävien ja perheidemme kanssa. On ollut läksäreitä, kotiinpaluujuhlia ja kuukauden kohokohtana rakkaan siskonpojan ristiäiset. Kevään odottaminen tuo aina kovan innon sisustaa ja uudistaa kotia, joten teimme myös pienen reissun Haaparantaan ja Ikeaan viime viikolla. Mitään tiettyä ei oikeastaan edes lähdetty hakemaan, mutta ainahan sieltä kärryllinen tavaraa lähtee mukaan, eikö? 
 
Muutamana päivänä on ollut ihana sää ja on ollut mukava taas ulkoilla! Päivittäiset vaunulenkit ovat viime viikkojen aikana vähän jääneet ja siihen on ehdottomasti tehtävä muutos. Huomaa heti omassa fiiliksessä jos ei ulkoile, mutta viime aikoina on ollut vaan niin helppo laittaa Isla terassille nukkumaan ja itse puuhailla jotain muuta sisällä.
Tällä hetkellä Islan kanssa touhuaminen on niin ihanaa!
En sano etteikö aikaisemmin olisi ollut, päinvastoin, mutta tämä melkein kymmenenkuun ikä on vaan jotenkin älyttömän hauska. Neiti oppii uusia asioita niin kovalla vauhdilla ja ymmärtää koko ajan enemmän ja enemmän. Hänestä on tullut kunnon kelmi ja testaa todella meidän rajoja ja konttaa täysillä karkuun. Parhaita leikkejä tällä hetkellä ovat tyynyjen päällä möyriminen, asioiden takaa kurkkiminen ja syliin kiipeäminen. Näyttää siltä, että minun rauhallisen luonteen sijaan neiti on perinyt isin vauhdikkuuden, joten saa nähdä millaisia tilanteita on luvassa tuleville kuukausille haha!<3: Roosa

2 kommenttia:

 1. Hei! Olen pitkään halunnut jo kommentoida blogiasi, että se on niin ihana ja jotenkin täynnä rakkautta ja hellyyttä! Olen blogisi seuraaja ja minulla on itse Islaa 4 kuukautta nuorempi tytär ja rakastan seurata blogiasi, sillä kirjoitat niin hellään sävyyn vauva-arjesta, vaikka se todellakin on joskus rankkaa ja väsyttävää. Minusta on niin ihana lukea kirjoituksiasi ja sitten ajatella, että luultavasti meidänkin tyttö pian oppii tuollaisia taitoja. Saan paljon vertaistukea blogistasi, kiitos kun jaat ajatuksiasi ja arkeasi :) oikein ihanaa kevään odotusta sinulle ja ihanalle perheellesi!

  T: Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos aivan äärettömän ihanasta kommentista <3 Piristit niin mieltäni tällä! Ihana kuulla, että blogista huokuu rakkaus ja hellyys ja siihen pyrinkin. Vauva-arki tosiaan on joskus väsyttävää, mutta itse yritän kaiken aikaa ajatella positiivisesti ja haluankin jakaa muille positiivista energiaa. :) Oikein ihanaa kevättä myös sinulle ja perheellesi! <3

   Poista