4.1.17

Tammikuun ensimmäinen

Viime päivät ovat menneet sukulaisten ja ystävien kanssa aikaa viettäessä. 
Uuden vuoden juhlinnat meni mukavissa tunnelmissa vanhojen kunnon kotibileiden merkeissä ja loput päivät ollaan touhuiltu kaikenlaista porukalla. Ouluun tuli melko kirpsakat pakkaset (tänään -24), joten on tullut aikalailla pysyttyä sisätiloissa, mutta ei haittaa sillä saimme kylään ihanan äitiystäväni Jennin kenellä on hieman Islaa vanhempi poikavauva, sekä rakkaan lapsuudenystäväni Lauran joka muutti syksyllä Lontooseen. Laura on molempien näiden vauvojen kummitäti, joten oli ihana pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa yhdessä. Kokkailtiin kanasalaattia cantaloupe-melonilla ja parmesaanilla ja ensimmäistä kertaa saatiin vauvat yhtäaikaa päiväunille, joten saatiin kahvitella ja jutella rauhassa. 
Treffailen paljon muita äitejä ja monesti naureskellaan, kun tapaamiset on aina yhtä kahvienläikkymistä, tuttien tippumista ja keskeytyneitä lauseita. 
Isla täytti eilen jo kahdeksan kuukautta! 
Ihan hullua ajatella, että 2/3 ensimmäisestä vuodesta on jo mennyt ja kohta vietellään pikkuneidin ensimmäisiä syntymäpäiviä. Kahdeksankuun kunniaksi kävimme uimassa, sillä vauvauinti on tällä hetkellä joulutauolla ja oli kyllä mukavaa, sillä Isla niin nauttii vedessä olosta. On ihana, kun vanhemmat ihmiset tulevat aina juttelemaan ja ihastelemaan tuota meidän pientä neitiä. 
 Islalle on kertynyt paljon tuttujen vanhoja leluja ja ostettiin itse vasta nyt ensimmäinen. Yleensä lelujen sijaan kiinnostavat kaikki muut (kielletyt) tavarat: kännykät, kaukosäätimet ja pleikkarin ohjaimet, joten ostettiin neidille oma vauvojen älypuhelin hauskoilla napeilla ja äänillä. Annettiin puhelin Islalle vielä jättämällä se "vahingossa" lattialle ja neitihän syöksyi salamana sen luokse heh heh. 
Saimme ihania Kastehelmi-purkkeja joululahjaksi! <3

Meillä on tällä hetkellä menossa vähän katkonaiset yöt, sillä yöimetykset ovat lisääntyneet. Neiti reenaa kovasti keskellä yötä konttaamista ja uusia hampaitakin taitaa olla tulossa. Olen jo jonkin aikaa haaveillut yöimetysten lopettamisesta, eli jos kenelläkään on antaa hyviä vinkkejä siihen liittyen niin antaa tulla vaan. Tämän pimeyden ja kylmyyden keskellä on alkanut kaipaamaan kokonaisia öitä, vaikka tykkään imetyksestä edelleen ihan älyttömän paljon. Tuntuu, että vauvoilla on vaan aina jokin vaihe menossa ja uusia juttuja opeteltavana, joten ei tiedä mistä nuo iltahulinat sitten johtuu. 

Nyt on paineltava untenmaille, jos saisi muutaman tunnin yhtenäistä unta. 
Pysykää lämpimänä, etenkin siellä pohjoisemmassa hyrr! :)
<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti