19.1.17

Momiform

Harmaa Bershkasta ostettu mekko on varmaan yksi käytetyin vaatteeni! 
Se on niin monipuolinen ja älyttömän mukava päällä. Käytin mekkoa läpi raskauden, lainasin siskolle hänen raskausajaksi ja nyt otin sen taas pitkästä aikaa käyttöön. Mekko ei ole näin imetysajalle kauhean käytännöllinen, mutta tuon minin kanssa touhutessa niin joustava ja kiva päällä. 
Omaan arkipukeutumiseeni kuuluu niin paljon nykyään esimerkiksi jumppahousut, rennot paidat ja topit, joten välillä on ihana vetäistä päälle jotain muuta.

Tänään on taas saanut nauraa pikkulikalle, kun hän oppi vilkuttamaan. Saa kunnolla pidätellä naurua (ja kyyneliä), kun toinen niin suloisesti keskeyttää leikit, kääntyy meihin päin ja heiluttaa koko käsivarttaan. Ihan huippua huomata kuinka nopeasti kaikki uudet opit tarttuu! Naurujen lisäksi neiti on aiheuttanut pieniä sydämentykytyksiä, sillä yhtäkkiä hän pääsee paikasta toiseen niin salamannopeasti. On niin tottunut siihen, että esimerkiksi ruokaa on saanut kokkailla rauhassa tai laittaa pyykkejä kuivumaan, mutta nyt saa juosta minuutin välein estämään pienten sormien menoa pistorasiaan tai räpläämään vaunujen likaisia renkaita.
Alle neljän kuukauden päästä juhlitaan yksivuotissynttäreitä ja saa nähdä kuinka nopeaa silloin juostaan heh!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti