8.1.17

Ipa 8kk

 Hui! 
Kaksi kolmasosaa Islan ensimmäisestä vuodesta mennyt, mikä tuntuu niin haikealta mutta tottakai myös mukavalta. Viimeiset kahdeksan kuukautta ovat olleet niiiiiin ihania ja varsinkin nyt on ollut ihana seurata pikkuneidin kehitystä, sillä tuntuu, että tapahtuu paljon kaikkea. 
Eilen Isla lähti konttaamaan ja ollaan yritetty edistää sitä viime viikkojen aikana houkuttelemalla neitiä tulemaan luokse esimerkiksi kännykän tai pleikkarin ohjaimen avulla, mutta toinen on vaan noussut kontalleen, lysähtänyt maahan ja raivostunut kun ei pääse eteenpäin. Yleensä ne epätodennäköisimmät asiat on niitä mitkä kiinnostavat näitä vauvoja ja eipä osattu arvata, että Panadol-pakkaus on se mikä laittaa tähän minityyppiin vauhtia. Isla on skipannut ryömimisen ihan kokonaan, joten eilinen liikkeellelähtö oli jotain sen ja konttaamisen välimuotoa, mutta ainakin nopeasti sitä pääsee paikasta toiseen. 
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis edessä ja me saadaan todentotta olla silmä tarkkana tuon uteliaan murumme kanssa.
 Isla on kyllä niin isin tyttö ja noiden kahden suhdetta on ihana seurata.
Isin astuessa huoneeseen Isla riemastuu täysin ja huoneesta poistuessa neiti saattaa tirauttaa pienet itkut. Isin sylissä saa parhaat pyörittelyt, heittelyt ja kutitukset tai sitten siinä vaan retkotellaan leppoisan näköisenä jääkiekkoa katsellen.
Isla syö melkein mitä vain, ainut mikä ei oikein uppoa on parsakaali. Puuro ja hedelmäsoseet ovat ehdottomia lemppareita ja ruokia menee vaihtelevasti 3-5 päivässä. Vesi on myös ihanaa ja sitä juodaan itse nokkamukista. Ihanaa on myös mukin hakkaaminen pöytään, jolloin vettä roiskuu kivasti joka paikkaan. 
Sormiruokaillaan jonkin verran, mutta erään tukehtumisepisodin jälkeen olemme edenneet hitaasti äidin mielenterveyden vuoksi.
Islalla riittää juttua ja varsinkin äidin ja isin herättäminen aamulla kuudelta, kiljumalla korvaan ja läpsimällä pienellä kädellä naamaan, on ihan parasta. 
"Gagaga" ääntelyä tulee jonkin verran ja neiti nauraa räkättää niin ihanan paljon päivät pitkät! 
Isla on alusta asti ollut niin ilmeikäs lapsi ja näistä kuvistakin huomaa, että erilaisia ilmeitä opitaan koko ajan. 
Kasvojen rutistaminen on näistä uusin ja se saa meidät aina repeämään nauruun. 
Ihana tyttö. <3
 
<3: Roosa

2 kommenttia:

  1. Ihana Isla! Tyttö kasvaa kyllä hurjaa vauhtia! Pitäs nähä teitä joku päivä <3 :)

    VastaaPoista