19.12.16

'Tis the season

  Vuosi lähenee loppuaan ja ollaan tehty paljon viimeisiä juttuja, muunmuassa vauvauintia, pikkujouluja ja kerhoa. Jouluun on enää viisi päivää ja tänä vuonna se tuntuu aivan erityiseltä. Vielä Isla ei tietenkään kaikkea ymmärrä ja veikkaan, että tulevissa lahjoissakin parasta on niiden kääreet ja paketit. Ihanaa silti on, kun saadaan aloittaa neidin kanssa ihan uusia ja omia jouluperinteitä. 
Vuoden päästä onkin sitten jo ihmettelemistä ja uskon, että silloin saadaan joulupukkikin vierailulle. Meillä ei koskaan olla oltu kovia stressaamaan joulusta ja samoissa tunnelmissa mennään tänäkin vuonna. Luvassa on siis rentoja hetkiä ja hyvää ruokaa yhdessä perheen sekä ystävien kanssa. 
 Viime viikot ovat menneet hujauksessa ohi ja välillä melko kiukkuisissa meiningeissä uusien hampaiden takia, mutta ollaan yritetty syleillä ja rentoilla pikkuneidin kanssa mahdollisimman paljon.  Ollaan jätetty jonkin verran menoja väliin ja välillä tuntuu kyllä niin hyvältä jäädä vain kotiin, varsinkin jos pakkaslukemat ovat jäätävät. Myös ensimmäistä kertaa Islan syntymän jälkeen olo on välillä todella väsynyt, mutta uskon sen johtuvan suurimmaksi osaksi tuosta pimeydestä mikä yllättää joka talvi. 
Tosin eihän tässä ole nukuttu kokonaisia yöunia varmaan yli kahdeksaan kuukauteen yöimetysten ja loppuraskauden unettomuuden vuoksi, joten sekin taitaa vaikuttaa heh!

Äitiysloma lähenee loppuaan ja yritän nauttia näistä päivistä täysillä. 
Meillä on tällä hetkellä niinkin ihana tilanne, että olemme molemmat kotona, joten rauhalliset aamut ja leppoisat päivät ovat meille tuttuja. Saadaan touhuta asioita mitkä tuntuu niinä päivinä kivoilta ja mennä täysin fiiliksen mukaan. Mukava myös kun läheltä löytyy muitakin äitiyslomalaisia ja arkena voi touhuta kaikkea kivaa muiden äitien ja vauvojen kanssa. Huomenna muunmuassa mennään äitiystävän ja vauvojen kanssa testaamaan uusi Leo's leikkimaa, josta löytyy oma alue myös pienemmille möngertäjille.

Ihanaa joulunodotusta kaikille! <3

<3: Roosa

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulunodotusta! <3 Mistähän mahtaa olla peräisin tuo ihana punainen rusetti Islan päässä ? Aivan ihana! Haluaisin itsekin tyttärelleni jouluksi tuollaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne! :) <3 Se on kirppislöytö mutta alunperin H&M:ltä. En tiedä löytyykö noita nykyäänkin sieltä :)

      Poista