13.11.16

You are my happy

Tänään on Antin ensimmäinen isänpäivä. <3

Meidän päivä alkoi vähän erilailla, sillä Antti halusi herätä aikaisin aamulla UFC-matsia katsomaan ja Islakin heräsi sopivasti ennen kuutta. Kaksikko sai siis viettää isä-tytär-laatuaikaa, kun itse nukuin pitkään. Oli ihana herätä levänneenä ja olohuoneesta kuului iloinen nauru.

Päivällä liikuimme Islan mummolaan ja kahvittelimme juhlapäivän kunniaksi suurella porukalla molempien perheiden kera. On niin ihana, kun läheisemme asuvat kaikki samassa kaupungissa ja tämmöiset juhlimiset saa järjestettyä helposti. :)
 Sanat ei riitä edes kuvailemaan, kuinka kiitollinen olen tuolle ihanalle miehelle vierelläni.
Kuusi kuukautta sitten elämämme mullistui täysin, kun pieni pyöreä nyytti saapui maailmaan. Isla teki meistä vanhempia ja on ollut niin upeaa yhdessä opetella uusia juttuja ja jakaa äidiksi ja isäksi tulon iloja ja haasteita. Varsinkin tuon uuden isän matkaa on ollut ilo seurata viereltä.  
 En ikinä unohda sitä tunnetta, mikä oli synnytyksen jälkeisinä päivinä, kun Antti sai oloni niin rakastetuksi.
Olin väsynyt vajaista unista ja olo oli todella heikko, jonka vuoksi Antti hoiti ensimmäiset kylvetykset ja vaipanvaihdot. Myös suuret osat ensipäivien unista Isla nukkui uuden isän rinnan päällä, nukahtaen rauhalliseen sydämensykkeeseen. Muistan kuinka unen läpi kuulin aina, kun Antti kertoi vauvalle kuinka kaunis ja tärkeä hän on ja meinasin pakahtua onnesta. 
Sama meno on jatkunut tähän päivään asti ja veikkaan, että tuosta meidän neidistä taitaa tulla melkoinen isin tyttö. Parhaimmat naurut saa isin olkapäillä ja kun isi poistuu huoneesta, pitää tirauttaa pienet itkut.
Olen niin onnekas, kun olen saanut perustaa perheen hänen kanssaan. 
Hän saa meidän olon niin rakastetuksi ja on syy sille miksi meillä aina raikaa nauru kotona.
Ihanaa isänpäivää rakas! <3


Ihanaa isänpäivää kaikille ja myös tietenkin sille omalle parhaalle isille! <3

<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti