10.11.16

Marraskuu

Mitä kaikille kuuluu? <3

Meidän marraskuu on alkanut vähän flunssaisissa meiningeissä ja ollaan jouduttu skippaamaan vähän kaikenlaisia menoja. On kyllä niin surkea seurata vierestä, kun pikkuinen on nuhassa, mutta onneksi nuo lapset on niin ihanan reippaita ja iloisia kipeänäkin ettei paljon menoa pysäytä. Tänään väsäsin keittiössä aamupalaa ja olohuoneesta kuului ihana nauru, kun toinen vaan itsekseen siellä räkätti. Isla on myös alkanut liikkumaan lattialla tosi paljon. Vielä ei ihan ryömitä, mutta pyöritään, peruutetaan ja yritetään puskea kontalleen tai istualleen. Viime viikolla tuli täyteen kuusi kuukautta ja voisin kertoa puolivuotiskuulumisia taas ihan omassa postauksessa.
Flunssaa lukuunottamatta kuuluu todella hyvää. 
Päivät lipuvat ohi ihan hirmuista vaihtua ja nautin meidän arjesta ihan älyttömän paljon. Islalle on muodostunut tarkat rytmit, joten on kiva suunnitella päiviä, kun tietää tasan milloin toinen syö ja nukkuu. Kerroin joku aika sitten, että Islan rytmit ovat vähän muuttuneet ja voivottelin aikaisia aamuja, mutta nyt jonkin aikaa ennen seitsemää heränneenä voi sanoa, että kaikkeen tottuu. Isla on niin ihana ilopilleri aamulla ja viihtyy lelujen parissa hyväntuulisena, joten olen saanut juoda aamukahvini rauhassa ja herätä kunnolla päivään. Tosin nyt monena aamuna olen skipannut kahvin ja mennyt itsekin päikkäreille samaan aikaan kuin Isla, mikä on tehnyt ihan hyvää. 

Viikonloppusuunnitelmiin kuuluu Islan kummien treffailua ja isänpäivän juhlistamista, mikä on Antille tietenkin ensimmäinen. Ihan hullua, että siitä on vain vuosi, kun siliteltiin pyöreää massuani ja haaveiltiin tulevasta isänpäivästä yhdessä pienen vauvamme kanssa. 

Islalla on kyllä maailman ihanin isä ja minulla maailman ihanin puoliso. <3 
<3: Roosa

2 kommenttia:

 1. Moikka! Oon jonkin aikaa lukenu sun blogia ja pakko sanoa, että aivan ihania postauksia! Sun kirjotustyyli on tosi hyvä ja kivoja juttuja :)
  Isla vaikuttaa niin suloiselta vauvalta että en kestä <3 Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kuinka ihana kommentti! Mukava kuulla, kiitos paljon :) <3 Isla on kyllä maailman suloisin! <3 Samoin myös sinne! :)

   Poista