20.11.16

Hey there

Ihanaa sunnuntaita kaikille!
Täällä ollaan menty vähän laiskoissa ja väsyneissä tunnelmissa, sillä pikkuneiti on päättänyt kikkailla kahtena edellisenä yönä. Hän on ihan syntymästä asti nukkunut läpi yön (tietenkin syönyt välissä), mutta nyt onkin yhtäkkiä herännyt leikkimään kolmen aikaan yöllä. Ihana, että toinen on niin iloisella tuulella, mutta ne pyörimiset, juttelut, naureskelut ja pärisyttelyt voisi kyllä näiden väsyneiden vanhempien puolesta jättää sinne aamuun haha! 
Vauvoilla kyllä menee ja tulee noita erilaisia hulinavaiheita mutta heti, kun luulee tuntevansa toisen ja toisen rytmit, niin kaikki muuttuu. En tiedä onko pikkuneidillä mennyt tämän pimeyden takia päivä ja yö sekaisin, mutta toivottavasti tämä olisi tosiaan vain joku ohimenevä vaihe. 
Noin aikaisin päivän aloittaminen olisi hieman liian hurjaa, vaikka aikaiset aamut kivoja nykyään onkin. 

Muuten on viikko ja viikonloppu mennyt kivasti. 
Ollaan treffailtu ystäviä ja perhettä, käyty uimassa, leikitty paljon ja oltu vaan rennosti. Nyt on ollut lämpimämpiä ilmoja ja Isla on nukkunut melkein kaikki päiväunensa terassilla vaunuissa, joten vaunulenkit ovat jääneet aika vähäisiksi ja sen kyllä tuntee. Äsken käytiin pitkällä kävelyllä ja teki kyllä niin hyvää! 
Olen keksinyt arkipäiville kaikkia pieniä projekteja Islan unien ajaksi, että saisi käytettyä ajan hyödyksi. Olen muunmuassa järkkäillyt ulkoisen kovalevyn sisältöä (200Gt kuvia sikinsokin ah!) ja tulevalla viikolla ajattelin alkaa järjestämään Islan omaa huonetta. 
Islan pinnasänky on meidän makuuhuoneessa, sillä ei olisi mitään järkeä seilata yöllä huoneiden välillä imettäessä. Tällä hetkellä neiti syö kerran yössä, joten jos sekin syönti jäisi poissa niin hänet voisi siirtää omaan huoneeseen nukkumaan. Isla nukkuu vaihtelevasti omassa pinnasängyssä, sekä meidän vieressä sängyssä ja molemmissa nukkuu kyllä todella hyvin. Muuten ei siis valittamista, mutta onhan se oma uni semmoista koiran unta ja näin yli puoli vuotta ilman kokonaisia yöunia alkaa kyllä välillä tuntumaan. 
Tällä hetkellä Islan huone toimii työhuoneena sekä viimeisten muuttolaatikoiden säilytystilana, jotka pitäisi nyt todellakin viimeistään purkaa. 
Isla sai isovanhemmilta lahjaksi oman poron, mikä näyttää kunnon kinosten päällä varmasti ihanalta. :)

Loppuillan suunnitelmiin kuuluu saunomista, hyvää ruokaa ja mennä toivottavasti aikaisin nukkumaan. 
Mukava tulevaa viikkoa kaikille. :)

<3: Roosa

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on niin ihana! Aina odottelen innolla uutta postausta! <3 oisko joskus jotain kodin esittelyyn liittyvää postausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii ihana kuulla :) kiitos kivasta kommentista! <3 Sinunlaisten vuoksi toivoisin, että olisi aikaa postailla vaikka joka päivä! :) Joo itseasiassa oon suunnitellutkin vähän semmoista tässä. Mukava kuulla että semmonen olisi toivottu postaus :)

      Poista