3.10.16

Lokakuu

Tänään on ollut aivan ihana kirpeä syksyinen sää. 
Aloitin aamuni kahvia juoden terassilla, samalla kun Isla nukkui vieressä vaunuissa. Nyt on ollut kiva nukuttaa Isla vaunuihin ulos, sillä ampparit ja muutkaan öttiäiset ei pahemmin kiusaa. Toinen on tosin vedellyt sikeitä jo yli kaksi tuntia, joten tästä taitaa tulla tämmöinen pikakuulumispostaus kera puhelinräpsyjen ennen kuin tuo minityyppi tuolta herää. 
Saatiin vihdoin verhot ikkunoihin ja tauluja seinille ja koti alkaa näyttää kodilta. Vielä on muutamia hankintoja listalla ja hyllyjä kiinnitettävänä, mutta hyvä jättää muutamat projektit myös talven tylsiin iltoihin. 
Juhlittiin lauantaina tupareita kera ihanien ystävien ja oli kyllä tosi mukavaa! Saatiin myös aivan ihania kodin juttuja ja herkkuja lahjaksi. Meillä on tosin lauantaisin aina aamulla vauvauinti, joten loppuillasta itseä alkoi jo hieman väsymys painamaan. Uinnissa menee todella hyvin ja Isla alkaa selvästi enemmän ja enemmän tykkäämään vedessä olosta. Missään vaiheessa häntä ei ole pelottanut tai itkettänyt, mutta ihmeissään hän on ollut ja tuijottanut silmät suurina vettä ja muita vauvoja. Nyt altaalla ja suihkutuloissa kaikuu Islan riemunkiljahdukset ja neiti on tajunnut jalkojen potkuttelun vedessä, sen sijaan, että ne vaan laahaisivat mukana. Viime kerroilla ollaan myös reenailtu sukeltamista ja se on myös ollut hauskaa, vaikka aluksi vähän äitiä pelottikin heh. Ollaan kyllä niin tyytyväisiä, kun lähdettiin uintiin mukaan ja ihana, että sama ryhmä jatkuu puoleenväliin joulukuuta asti. :)


 Isla pieni rakas on tänään viisi kuukautta, ihan uskomatonta!
Voisin taas kirjoitella viiden kuun kuulumisia ihan omaan postaukseen vaikka keskiviikon neuvolan jälkeen. Minulla on äitiyslomaa jäljellä saman verran ja jos aika menee yhtä nopeasti kuin tähän asti niin maaliskuun alku on jo ylihuomenna täällä. No, sitä ei mietitä vielä ja nautin loppulomasta tuon meidän maailman ihanimman pienen neidin kanssa. Viime kuukausiin on mahtunut niin paljon kaikkea, kuten kaksi muuttoa ja paljon reissaamista, joten mukava kun seuraaville kuukausille ei ole yhtään minkäänlaisia suunnitelmia.

 Arki tuntuu tällä hetkellä niin ihanalta ja mieluisalta uudessa kodissa ja ihanan Islamme kanssa. <3

<3: Roosa6 kommenttia:

 1. Ihanaa <3 Olisi kiva kuulla tästä uudesta kodista myös jotain! Minkä kokoinen se esim on ja onko remppaa vielä tiedossa ja lisää kuviakin olisi kiva nähdä, näyttää niin hienolta! :) Itselläkin asuntokaupat edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti voisin kertoa lisää, kun saisin vähän otettua kuvia (ja siivottua kröhöm)! :) Tsemppiä sinne asuntokauppoihin! :)

   Poista
 2. Meinaatko jäädä vielä kotiin hoitovapaalle tytön kanssa kun mammaloma loppuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäisin todellakin jos kotihoidontuki olisi piiiiikkasen isompi.. eli töihinpaluu siis edessä. :) Teen luultavasti ihan minimiviikkoa ja meillä on onneksi niin kiva tilanne ettei Islan tarvitse mennä hoitoon. :)

   Poista
 3. Hienoa, jos on mahdollisuus tehdä vähemmän vuoroja! Millä alalla muuten olet? :) Ja ihanaa myös jos hoidot järkkäytyy helposti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on kyllä ihanaa! Olen ravintolassa töissä :)

   Poista