6.9.16

Mun tyttö

Hei ja ihanaa alkavaa viikkoa! <3
Rupesin kirjoittamaan postausta jo eilen illalla, mutta julkaisu keskeytyi Islan itkukohtauksen vuoksi. Neiti nukahti normaaliin tapaansa illalla ja parin tunnin unien jälkeen alkoi kuulua pientä univaikerointia. Ääntely kuulosti siltä, että hän näki unta jostain mutta vaikerointi voimistui koko ajan kunnes lopulta Isla heräsi ja aloitti järkyttävän huutoitkun. En tiedä olisiko itku voinut johtua esimerkiksi pahasta unesta, mutta ken tietää. Jonkin aikaa hyssyteltiin itkevää pientä, kunnes hän nukahti uudelleen viereeni. Toivottavasti itku ei johtunut mistään tympeämmästä vaivasta, kuten esimerkiksi korvatulehduksesta!
Koko viime viikko tuntui olevan paikasta toiseen juoksemista, joten tällä viikolla otamme hieman rauhallisemmin. Oli vauvoille tarkoitettua runokonserttia, neuvolaa sekä poliisilaitoksella käymistä Islan passia varten, sillä ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä reissuun. Suunnataan kaupunkiin nimeltä Agios Nikolaos joka sijaitsee Kreetan saarella. Kaikkien muuttöhässäköiden vuoksi koko reissua ei ole kerennyt edes ajatella ja vasta nyt havahduttiin, että hei sehän on jo ensi viikolla. Niin ihana päästä reissuun, vaikka vähän tietenkin jännittää vauvan kanssa matkustaminen. Onneksi meitä lähtee vähän isompi porukka, joten ylimääräisiä käsiä ja kantoapua kyllä löytyy.

Kotikin alkaa vihdoin näyttämään kodilta. :)
Meillä on satunnaisia laatikoita ja säkkejä vielä jonkin verran, mutta suurimmaksi osaksi alkaa olla tavarat purettuna. Olen niin huono käyttämään Islan päiväuniajat hyödyllisesti ja sitä helposti istuu koneella tai näpyttää puhelinta, vaikka voisi tehdä jotain järkevääkin. Mutta melkein puoli vuottahan tässä on vielä lomaa jäljellä, että eiköhän sitä kerkeä. ;) Tosin lokakuun alussa olisi tarkoitus vietellä tupareita eli jos siihen mennessä saisi paikat kondikseen olisi hyvä!  

Muuten päivät ovat menneet täällä hyvin. 
Lapsuudenystäviäni huvitti, kuinka minusta on yhtäkkiä tullut niin aamuihminen. Olen pienestä asti ollut se joka herää kesälomalla vasta myöhään päivällä ja liittyy leikkeihin mukaan, jotka on alotettu jo aamuvarhain. Enpä olisi itsekään vielä muutama vuosi sitten uskonut tätä, mutta nyt en kyllä vaihtaisi hetkeäkään! 
Just pari päivää sitten sanoin, että nautin todella paljon näistä päivistä ja arjesta Islan kanssa. Hänellä on niin ihana vaihe nyt menossa: paljon juttelua, naurua ja leikkimistä. On ihana seurata vierestä, kun toinen oppii enemmän ja ihana kuinka vuorovaikutuksessa toinen on koko ajan. Ei niissä päivissä vastasyntyneenkään kanssa ollut moittimista ja vaikka ollaan alusta asti oltu paljon liikkeellä ja tapahtumissa mukana, oli ne silti melko yksitoikkoisia kun toinen vain nukkui. 
Näitä päiviä ja tätä koko vauvavuotta tulen varmasti muistelemaan aina lämmöllä. <3

<3: Roosa

2 kommenttia: