10.8.16

Hello august


Ihanaa, vihdoin elokuu!
Ei kyllä haittaa ollenkaan, että ne pahimmat helteet ovat ohitse, sillä meidän nykyinen asunto on niin kuuma. Muutenkaan helteessä oleminen vauvan kanssa ei ole mitään herkkua ja ollaan jouduttu pysyttelemään sisätiloissa ihan liikaa. Tuskin koskaan on odottanut näin paljon syksyä tai viileitä ilmoja kuin viime viikkojen aikana. 
Paras juttu tässä kuussa on ehdottomasti edessä siintävä muutto. Ollaan odoteltu tulevan asunnon valmistumista ja muutaman viikon päästä se vihdoin tapahtuu. Ihana päästä kotiin missä on kunnolla tilaa, pääsee laittamaan Islallekin omaa huonetta ja parasta tietenkin on, että se on ikioma!
Ollaan vietetty aikaa mökillä rentoutuen ja kavereita treffaillen. Minun kaveriporukasta iso osa lähtee syksyllä eri paikkakunnille ja rohkeimmat ryökäleet karkaavat ulkomaille, joten olen viettänyt paljon aikaa heidän kanssaan. Olen myös tutustunut muihin tuoreisiin äiteihin ja on ollut ihana jutella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja tietenkin ihastella suloisia vauvoja. Yksi huippu juttu, mitä ollaan myös odotettu paljon, on tässä kuussa alkava vauvauinti! Isla tykkää paljon kylvystä ja suihkusta, joten toivon todella, että hän nauttisi myös uimisesta. Viime viikolla kävimme myös neuvolassa ja pituutta ja painoa on tullut hienosti. Hurjaa, että se pieni 48-senttisenä syntynyt nyytti käyttää jo vaatekokoa 62. 
Kolmen kuun ikäinen Isla on kyllä maailman hellyyttävin tapaus. 
Neiti höpöttää ja nauraa kaiken aikaa ja oppi kiljumaan riemusta. Hän tavoittelee hienosti leluja ja kaikki kasvot saavat hymyilemään - ihmisten ja lelujen. Parasta viihdettä on peilin edessä oleminen ja omalle naamalle kiljuminen. Ollaan reenailtu paljon massullaan oloa ja ihan vielä ei pyörähdetä itse selältä mahalleen, mutta lähellä ollaan. Neiti kyllä liikkuu hurjasti ja hänet löytää muutaman tunnin unien jälkeen pinnasängyn aivan eri päädystä, kuin mihin hänet laittoi. 
Myös perhepedissä nukkuessa voi olla aivan varma, että aamuyöstä löytää pienen pienet varpaat omalta tyynyltä tai kasvoilta haha. 
Satunnaiset naamapotkuherätykset eivät haittaa, sillä se ilon määrä mitä tuo pikkutyyppi meidän elämään tuo on jotain niin uskomatonta! 

Tänään ollaan vietelty rentoa päivää ja käytiin kaupungilla lounaalla, haahuilemassa ja ottamassa Islalle passikuvat. Raukka kerkesi tunnin nukkua vaunuissa, kun hänet nostettiin isin syliin kameran eteen ja en voinut lopettaa nauramista kuinka suloiselta toinen näytti. Kohta pikkuneitiä itseäänkin jo nauratti, mutta hyvä että kuvaaja kerkesi nappasta muutaman vakavemman kuvan. 
Kuvailujen jälkeen taas uni maistui, onhan se mallina olo melko rankkaa puuhaa. :)

<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti