16.7.16

Så skönt, så skönt!

Lähdettiin Islan kanssa pari viikkoa sitten ensimmäiselle pidemmälle reissulle ja meillä oli kyllä niin mukavaa. Oltiin ensin pari yötä Tampereella, mistä ajettiin Turkuun, hypättiin yöksi laivaan, vietettiin päivä Tukholmassa, taas yö laivassa ja aamulla ajettiin vielä yhdeksi yöksi mökille. Isla nukkui kiltisti melkein kaikki ajomatkat, muutamia pieniä kätinöitä lukuunottamatta. Neiti piti hienosti kiinni nukkumisrytmeistään missä tahansa oltiin ja melkein aina kello yhdeksän hän oli yöunilla. En tiedä johtuiko se laivan tärinästä ja pienestä keinumisesta, mutta neiti nukkui ensimmäisen pidemmän unipätkän vierelläni hytissä: huimat kuusi tuntia, jee!  
Vaikka varattiin siirtymisiin paljon enemmän aikaa kuin normaalisti, huomattiin, että vauvan kanssa sitä saisi varata vielä enemmän (nimimerkillä: juosten laivaan ehtineet). Myös imettämään kannattaa pysähtyä jo ennen kuin pienokaiselle tulee nälkä, sillä kitinää, joka voimistuu pikkuhiljaa itkuksi on melko raastavaa kuunnella kesken pitkän moottoritien. 
Meillä kävi ihan älyttömän hyvä tuuri säiden suhteen! Melkein koko Suomessa satoi, mutta mihin tahansa me menimme, paistoi aurinko. 
Kerrankin näin päin. :)
Ihana aurinkoinen Turku!
Syötiin Turussa thaimaalaista Tamarin-nimisessä ravintolassa ja oli kyllä hyvää! Meillä on jäänyt traumat eräästä oululaisesta thaikkuravintolasta, joten tämä oli positiivinen ylläri. 
Söpöt pienet talot Tukholman saaristossa. 
Käytiin tsekkaamassa Tukholman uusi iso ostoskeskus Mall of Scandinavia, jossa vierähti monta tuntia. Ostoskeskuksessa omia lemppareita oli muunmuassa: River Island, Zara, Zara Home, Pull&Bear, Kiko ja Newbie. 
Tukholman suloinen vanha kaupunki. 
Olen käynyt monta kertaa Tukholmassa, mutta edellisestä kerrasta oli vierähtänyt yli kymmenen vuotta. Eihän tuo yksi päivä riitä mitenkään kaikkeen, joten seuraavalla kerralla pitää ehdottomasti lähteä pidemmäksi aikaa. :) 
Varsinkin vauvan kanssa imetys/vaipanvaihto/kahvitaukoja pitää pitää paljon, joten itse kiertelylle jäi melko vähän aikaa. Onneksi kerettiin nähdä kaikki mitä suunniteltiin: ostoskeskus, vanha kaupunki sekä Sephora! 
<3
Vanhan kaupungin pienet liikkeet ovat niin suloisia. :)
Isla sai paljon ihastelevia katseita ja kommentteja vastaantulevilta ihmisiltä, kun neiti ilmoitti vaunuistaan, että haluaa syliin. "Så skönt"-huutoja kuului joka puolelta ja oli hauska katsella ihmisten reaktioita Islan nähdessään. 
Ihana pieni iloinen matkaaja. <3
Seuraavalle pidemmälle reissulle lähdetäänkin lentokoneella, hui! 

<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti