15.6.16

Keskiviikko

Tänään ollaan vietetty ihanaa kesäpäivää auringosta nauttien ja kotiuduttiinkin äsken pitkältä iltakävelyltä. Oulussa on kesällä niin nättiä ja varsinkin Ainolanpuisto on todella suloinen paikka. Harmi, kun tällä kertaa ei ollut kamera mukana, mutta toivottavasti saadaan vielä monen monta hellepäivää tälle kesälle.
Oltiin pävällä menossa jonnekin lounaalle, mutta päätettiinkin mennä kaupan kautta anoppilaan grillailemaan. Oli ihana istuskella pihalla hyvästä ruoasta nauttien ja oli vauvankin kannalta helpompi, kun toinen pystyi nukkumaan vaunuissa vierellä. Käytiin myös pyörähtämässä keskustassa ja löysin vihdoin sunnuntaille jotain päällepantavaa. Viikot ovat menneet ihan älyttömän nopeasti ja sunnuntaina juhlitaankin jo ihanan tyttäremme ristiäisiä! Nimi on ollut pienokaiselle tiedossa jo raskauden alusta asti, joten ihana, kun sen pääsee antamaan hänelle virallisesti. 
Pikkuneiti täytti tiistaina jo kuusi viikkoa ja on mahdottoman ihana tapaus. Hän oppi hymyilemään pari viikkoa sitten ja ollaan oltu ihan hurmioutuneita. 
Huonosti nukuttu yö ei tunnu yhtään missään, kun aamulla naamaa tuijottaa pieni pyöreäposkinen tyttö, joka hymyilee leveää hampaatonta hymyä. <3
Ihana Enni kävi eilen kylässä ja toi mukanaan nätin synttärikimpun! 
Olin juuri ajatellut asunnon kaipaavan kukkia piristykseksi, joten nämä kaunokaiset tulivat kuin tilauksesta.  
Oma mekkoni löytyi H&M:ltä ja pikkuneidin mekko KappAhl:sta. 
Kastemekko löytyy tottakai, mutta halusin myös vaihtomekon ristiäisten "jatkoille" (haha). 
KappAhl:n Newbie-malliston vaatteet ovat syötävän suloisia ja neiti näytti mahdottoman söpöltä tässä. 
Juhlamekot saavat kuitenkin hetken vielä odottaa, sillä suuntaamme huomenna mökille muutamaksi yöksi. Jännittää vähän miten kaikki sujuu pienen vauvan kanssa, mutta onneksi meitä on lähdössä isompi porukka, joten apukäsiä varmasti löytyy muunmuassa innokkaista isovanhemmista. 
Ihana päästä rentoutumaan, saunomaan ja ehkä jopa uimaan( jos uskaltaudun hyrr)! 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! <3 
<3: Roosa

2 kommenttia: