27.6.16

Isla

Viikko sitten sunnuntaina meidän pieni kaunis tyttäremme sai kasteessa nimekseen Isla Elena. 
Juhlat olivat ihanat ja päivä kaikinpuolin onnistunut! 
Vieraina olivat ainoastaan perheemme sekä kummit, joten juhlat olivat sopivan pienet. Meidän pappimme oli ihana ja hän teki tilaisuudesta mukavan rennon, vaikka tätä mammaa vähän jännittikin.
 
Isla nukkui tyytyväisenä koko tilaisuuden ajan, mutta päätä kastaessa silmät revähtivät auki ja pikkuinen tuijotti sylikummiaan hämmentyneenä. Sama tiukka tuijotus on tuttu kylpyhetkistä, joten neiti varmaan luuli joutuvansa pesulle. Toinen oli niin hämillään, ettei voinut kuin nauraa. 
Ihana tyytyväinen pieni!
 Väsynyt päivänsankari.
 Islan ihanat kummit! <3
 Siinä ylpeät tädit. <3
Minun ihana perhe! <3

Kastetilaisuus oli niin kaunis ja tunteet oli kyllä pinnassa vielä juhlienkin jälkeen. Ihan käsittämätöntä kuinka nopeaa aika on mennyt. Ihan vasta toinen oli mahassa kasvava pieni mustikankokoinen möykky ja nyt se möykky tuhisee tyytyväisenä vierellä ja kantaa omaa nimeään. Huomenna pikkuneiti täyttää jo kahdeksan viikkoa ja kehittyy niin huimaa vauhtia. Ihanat nauruhetket lisääntyvät päivä päivältä ja vuorovaikutustaidot kehittyvät. Jalat ja kädet ovat saaneet suloista pulskaa muotoa ja pienimmät vaatteet alkavat olla pieniä. Haluaisin Islan pysyvän aina tuollaisena pienenä tuhisevana pallerona, mutta samalla en malta odottaa, että toinen kasvaa ja kehittyy! 
Olen niin ylpeä tuosta pienestä kauniista tyttärestämme! <3

<3: Roosa

6 kommenttia:

  1. Voi miten kauniin nimen sai pikkuneiti <3 Onnea nimestä! :) Ihana kastetilaisuus kyllä ollut :') Tarjoilutkin näyttää niin herkuilta! Nam! Ootte niin soma pieni perhe <3

    VastaaPoista