21.5.16

Ensimmäiset viikot

 Eilen tuli kaksi viikkoa siitä kun postuimme kolmestaan sairaalan ovista ja voi kuinka rauhallinen pieni neiti meille muuttikaan! 
Ensimmäiset viikot ovat hurahtaneet ihan mieletöntä vauhtia ja alku on ollut todella mukava. Pikkuinen nukkuu tyytyväisenä suurimman osan ajasta ja syö säännöllisesti noin kolmen tunnin välein. Syntymäpainokin ylitettiin reilusti jo viikon ikäisenä eli syönti on myös todella tehokasta. Neidin hyvien unenlahjojen vuoksi ei tunnu yhtään ettei päivisin saisi mitään aikaiseksi, päinvastoin. Loistavien säiden vuoksi saatiin ulkoilulupa melkein heti kotiutuessa ja ollaankin käyty vetämässä jo monien kilometrien vaunulenkkejä. Tuntuu ihan uskomattoman hyvältä liikkua melkein normaalisti puolen vuoden jälkeen ja palautumiseni synnytyksestä on ollut todella hyvä. 
Tuntuu, ettei ikinä olisi synnyttänytkään! 
Jumppailut ja muut raskaammat jutut saavat toki vielä odottaa, mutta reipas kävely tekee älyttömän hyvää. 
 Näihin pariin viikkoon on mahtunut paljon ensimmäisiä juttuja. Läheisten vierailuja, ensimmäinen kylpy, paljon lahjoja ja pienen neidin ihastelemista. Ihan hurjaa nähdä päivittäin kuinka nopeasti toinen kasvaa ja kehittyy! Pikkuinen on mullistanut elämämme täysin, mutta toisaalta tuntuu kuin hän olisi ollut täällä aina. 
Kaikki on juuri niinkuin pitääkin. <3

<3: Roosa

6 kommenttia: