25.4.16

Monday thoughts

Hei kaikki ja ihanaa alkavaa viikkoa! <3
Minun loppuviikko meni rauhallisissa tunnelmissa. 
Pari asuntonäyttöä, kirppiksellä kiertelyä sekä odottamista, odottamista ja vielä odottamista. Niin hassua kuinka aika voikaan madella!
Viimeiset 8 kuukautta tuntuu yhtä pitkältä ajalta kuin viime viikot, sillä kaikki alkaa olla valmiina ja liikkuminen ei ole enää todellakaan helppoa ja energistä. Pakko myöntää, ettei mulla ole koskaan ollut niin pinna kireällä, kuin viime aikoina, mutta onneksi se kuuluu asiaan ja läheiset ovat olleet ymmärtäväisiä haha! Vaikea nauttia enää olosta, kun haluaisi toisen jo syliin. 
Sanoin itse vielä kuukausia sitten poikaystävälle, ettei varmasti lasketun ajan tienoilla odotella ihan tuskissaan ja tylsistyneinä, mutta eiköhän sekin ole ihan normaalia. Ollaan yritetty keksiä kaikenlaista kivaa tekemistä seuraaville päiville ja viikoille, ettei aika käy pitkäksi ja onhan nämä tietty meidän viimeisiä hetkiä kahdestaan. 
Niin jännittävää! 
Siellä pienet vaatteet odottavat kantajaansa. :)
Pyysin siskoa tuomaan Barcelonasta pari juttua minille, mutta hänhän toi vaikka mitä ihanuuksia. Niin suloisia kuoseja! 
 Ouluhallissa järjestettiin lauantaina Suurkirppis-tapahtuma, jossa kävimme pyörähtämässä siskon kanssa ja katsokaa mikä ihanuus sieltä tarttui mukaan! 
Toinen löytö oli suloinen pipo, joka minulla itseasiassa olikin hakusessa. Muutama pipo löytyy jo ennestään, mutta vähän isommassa koossa, joten tämä on oikeen passeli minin minipäälle. :)
 Zara Home:n iiihana vauvanviltti löytyi muutama viikko sitten eräältä toiselta kirppikseltä ja se on kyllä älyttömän sievä. 
Pinnasänky valmiina ja kaveritkin siellä jo odottelee, mutta missä vauva?

<3: Roosa

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 tsemppiä ja voimia Roosa ! Toivottavasti tyttö pian tulee <3

  VastaaPoista
 2. Ihania <3 ihanaa viime hetkien flowta tukalaakin tukalan raskausolon lomaan <3 sairaalakassin sisällöstä olisi kiva lukea postaus, jos sellainen innostaa tehdä :)

  VastaaPoista
 3. Joo sairaalakassi olisi hyvä! Ja myös kiinnostaa ajatukset synnytyksestä, kun ekaa kertaa on asialla, millä fiiliksillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi nyt vähän näiden postausten toteuttaminen. :) Saa nähdä kirjottelenko synnytyksestä sen enempää. :)

   Poista
 4. Joko nyytti on maailmassa? :)

  VastaaPoista