5.4.16

Countdown

Hei sinne! :)
Tulin kertoilemaan näin pikaisesti kuulumisia, että yhtenä kappaleena vielä ollaan. 
Täällä elellään tosiaan raskausviikolla 37, eli todellakin jännän äärellä. Tunnelma on ihanan odottava ja vaikka olo alkaakin olla melko kivulias, on vaikea olla nauttimatta näistä viimeisistä hetkistä pienokainen mahassa. Kaikki alkaa olla valmista vauvaa varten, muutamaa hankintaa lukuunottamatta, mutta ne kyllä kerkeää hoitaa myöhemminkin. Pahimmat selkäkivut on onneksi ohi, mutta tilalle on tullut supistelut ja yleinen aika vaikea olo, joten pitää yrittää vaan lepäillä mahdollisimman paljon. Myös pieni raskausmyrkytyksen uhka hiipii, joten sitä suuremmalla syyllä saan luvan kanssa vaan rentoilla.

Olo on koko ajan jotenkin ihanan odottava, varsinkin kun tietää, että vauva voi päättää tulla minä hetkenä hyvänsä. Ainakin olo on ollut sen mukainen, että lähtö on lähellä ja oonkin pakkaillut varalta sairaalakassia valmiiksi. Jospa toinen vielä hetken kuitenkin kasvattelisi itseään, mutta voi että ei malttaisi millään odottaa! Aivan mahtava nähdä pian millainen tyyppi siellä mahassa kasvaakaan. On niin ihana, kuinka tutuksi vauvan liikkeet ovat tulleet ja kuinka omanlainen rytmi hänellä on. Ei jotenkin osaa kuvitella enää millaista on olla ilman tätä mahaa, varsinkin kun on tottunut siihen, että vauva on niin lähellä ja turvassa koko ajan. Olen lauleskellut paljon ja on ihana huomata, kuinka vauva heti reagoi lauluun ja yleensäkin puheeseen ja kosketukseen.
Ei enää kauaa niin saadaan laulaa hänelle tuttuja lauluja mahan tällä puolen.
<3: Roosa

P.s. Yritän palailla tällä viikolla postauksen kanssa, jossa kerron hieman raskausajan vaatetuksesta ja tyylistä, joten ollaan kuulolla. :)

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) ♡! Tsemppiä kovasti viimeisille viikoille ♡! Sairaalakassin sisällöstä olisi kiva myös kuulla ja hankinnoista vauvalle :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä loppuraskauteen. Näytät niin kauniilta ja tyylikkäältä siitä huolimatta vaikka sun massu on nyt iso pallo. Kuulostipa pöljältä, mutta tän piti olla kohteliaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon :) Ja heh onhan se jo melko pallo! :')

   Poista
 3. Ihana kirjoitus <3 niin rakkaudella kirjoitettu :)<3 ihan hirveesti tsemppiä roosa loppu raskauteen <3 ei oo enään kauaa! :)<3

  VastaaPoista
 4. Ihana masu sulla siellä <3 Iik pian se pienokainen pääsee tähän maailmaan! :) Tsemppiä loppurutistukseen ja voimia sulle Roosa :)<3

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä ihan tajuttoman kaunis! ja ihana blogogi sulla, täällä ilmoittautuu uusi lukija :) Itselläni imenossa rv 34+3 :)

  <3: Laura/ www.silverlinings-laura.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kiitos kovasti ja tervetuloa seurailemaan! :) Ja onnittelut sinne ja tsemppiä loppurutistukseen! <3

   Poista