22.4.16

Babyshower

Voih! <3
On niin onnellinen olo, kun muistelen mitä tapahtui pääsiäisviikonloppuna. 
Meillä oli meno lauantai-illaksi sukulaisen juhliin ja sisko pyysi sitä ennen kylään ja kysyi voisinko ottaa muutaman kuvan hänestä ja hänen poikaystävästään sekä heidän uudesta kodista.
Viestiteltiin perjantai-iltana siskojen kanssa asiasta ja suunniteltiin, että voitaisiin nappasta samalla muutama sisaruskuva, kun ollaan kaikki kerrankin laittautuneena. Yritin soittaa muutamalle ystävälle illalla, mutta yksikään ei vastannut ja kirosin asiaa kotona yksikseni.
Todellisuudessa kukaan ei ollut uskaltanut vastata tai nähdä minua, ettei vaan vahingossa paljastaisi mitä seuraavana päivänä on tiedossa. 

Nukuin yön tosi huonosti ja alunperin oli tarkoitus herätä aikaisin, hypätä samantien bussiin ja suunnata siskolle. Katkonaisen yön jälkeen jaksoin vihdoin nousta puolenpäivän aikaan ja ajattelin, että helpompi laittautua kotona, kuin että raahaisin kaikki tavarat bussissa mukana. 
Poikaystävä heräili samoihin aikoihin ja kerroin, että ajattelin suunnata kohta siskolle ja ehdotin jos hän tulisi myös mukaan.
Sehän sopi vallan mainiosti ja rupesin laittautumaan.
Päästiin kolmelta vihdoin liikkeelle ja autoon istahtaessa poikaystävä muisti yhden jutun, joka hänen täytyi hakea vielä sisältä. 
Todellisuudessa poikaystävä oli hakenut minulle varalta toisen mekon, sekä olohuoneen pöydällä kehyksissä olevat vauvan ultrakuvat. 
En kiinnittänyt asiaan huomiota kummemmin ja jatkoin puhelimen näpyttämistä.

Saavuttiin siskon pihaan ja jähmetyin totaalisesti, kun huomasin etuoven vieressä roikkuvat vaaleanpunaiset ilmapallot. Olen aina ajatellut, että minua ei saa huijattua mutta toisin kävi ja oven takana seisoi ihana iloinen naislauma!

En voinut uskoa, miten kaikki oltiin saatu juonittua selkäni takana!
 Oli aivan mahtava nähdä kaikki rakkaat siinä seisomassa ja suu loksahti auki, kun huomasin myös Rovaniemeltä sekä Tallinnasta saapuneet vieraat.
Lopulta romahdin ihan täysin, kun esiin astui Australiassa asuva ystävä, kenet olen nähnyt viimeksi viime kesänä. Ollaan puhuttu paljon skypessä ja molempia on harmittanut se ettei nähdä koko raskausaikanani, joten oli aivan ihana nähdä toinen yhtäkkiä siinä edessä!
Meni kyllä hetken aikaa, että sain koottua itseni ja lopetettua itkemisen haha!


Koko asunto oli koristeltu suloisesti teeman mukaan ja keittiöstä paljastui ihania herkkuja!


Siskojen väsäämä masukakku oli IHANA!





Ystävän äiti oli taiteillut älyttömän upean kimpun koristeeksi. Huomatkaa kimpusta roikkuva suloinen tuttinauha! <3

Ohjelmaan kuului muunmuassa vauvan syntymäpäivän, nimen, pituuden ja painon arvailua, sekä minun piti tunnistaa vieraiden tuomista kuvista kenen vauvakuva on kyseessä. Pilttien maistelu unohtui, mutta se teetettiin poikaystävälle seuraavana päivänä heh!
Neitokaiset olivat tuoneet ihania paketteja, joista paljastui suloisia vaatteita, leluja, lahjakortteja ja viestejä. Sekä huippu vaippakakku! 

Rakkaat siskot! <3

 Siellä ihana mini koristeissa mukana.
Ihana miten kaikkiin pieniin yksityiskohtiin oli panostettu. Kaikilla vieraillakin oli valkoista tai vaaleaa päällä. Ihan huikeeta!



Nämä (+kuvan ottanut äiti ja pari vierasta jotka eivät olleet päässeet paikalle)! <3

Päivä oli kaikinpuolin täydellinen ja tällä mammalla alkoikin olla jo melko väsy illalla sukulaisen juhlissa!
Kiitos, kiitos, kiitos te ihanat, kun yllätitte minut ja vielä näin upealla tavalla. Tätä kaikkea tulen muistelemaan niin lämmöllä, eikä sanat riitä kuvailemaan, kuinka mahtava on omistaa tämmöinen tukijoukko.
Kyllähän tähän helposti yhden pikkuneidin vielä mahduttaa! <3

<3: Roosa

10 kommenttia:

 1. Oi vitsi kattelin jo instastaki, että kuinka täydellisiltä juhlat näytti! Ja vielä yllätyksenä!! Ihana oli lisää kuulla ja nähdä kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Eikää, aivan ihana yllätys ja niin täydellistä kaikki!<3 :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä hyvän mielen postaus! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Miten ihana yllätys ja aivan täydellistä kaikki. Nuo "partyt" on osattu järjestää tosi hyvin, tulee itellekki hyvä mieli lukee tällaista kun näkee muiden ilon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! On kyllä niin kiitollinen olo noista juhlista. :) <3

   Poista