20.3.16

Kevätmamma

 Ah! 
Vihdoin alkaa tuntua keväältä. :)
Oon niin kyllästynyt talvipukeutumiseen, varsinki tän mahan kanssa ja toivon niin, että nuo ilmat vielä lämpenis nopeasti. Mulla alkaa löysemmätkin talvitakit olemaan siinä rajoilla, että meneekö ne vielä kiinni ja nahkatakin nakkaaminen niskaan olis niin paljon helpompaa. 
Musta tuntuu, että oon kulkenut kauan isoissa neuleissa ja legginseissä, joten mukava välillä pukea päälle jotain raikkaampaa. 

Miltä näyttää keväisemmät vaatteet teidän silmään? :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!! <3
<3: Roosa

14 kommenttia:

 1. Mää oon kans niin kyllästynyt talvipukeutumiseen! Nämä sun vaatteet on ihan älyttömän kivan näköset, nimenomaan kevään raikkaat! ja voi että, tyttö on näköjään kasvanut paljon viime näkemän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni! :) Joo siellä hän kovasti kasvaa <3

   Poista
 2. Muistelin, että alkuraskaudesta kirjoittelit, että yrität pärjäillä pitkälle omille vaatteilla. Nyt kun alkaa raskaus ilmeisesti olla jo loppupuolella, niin olisi kiva kuulla raskausajan pukeutumisestasi :) Myös olisi kiva kuulla muuttuvan kehon aiheuttamista tuntemuksista!
  Summana: toivoisin postausta raskausajan tyylistäsi; muuttuiko se verrattuna aiempaan ja kuinka pitkälle pärjäsit omilla vaatteillasi. Lisäksi ehkäpä samaakin postaukseen siitä miten koit kehon muutokset ja millaisia ne kohdallasi ovat olleet.

  Paljon onnea ja riemua tulevaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja mukavista postausideoista! Nämä on itselläkin ollut mielen päällä ja voisin kyllä ehdottomasti kirjoitella, kun kiinnostusta löytyy. :)

   Kiitos kovasti!! :)

   Poista
 3. Vautsi mikä upea tuleva äiti! Lapsesi tulee varmasti olemaan häkellyksissään nähdessään tulevaisuudessa nämä kuvat, kun oli vielä masussa hih :) Ja niin ihana vatsa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Kiitos paljon Sonja! <3 Ihanasti sanottu :)

   Poista
 4. Millä oot tehny nuo kiharat? Ootpa kyllä upea! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mulla on sellanen Clas Ohlsonin ihan peruskiharrin, muistaakseni 19mm. Saan sillä hyvin tehtyä sekä tollaset pienet, että isommat kiharat. :)

   Poista
 5. Vautsi, näytät niin upeelta! :)

  VastaaPoista
 6. Upea!!<3 pari viikkoa sitten kun näin Enniä niin sanoin sillekki että sä oot kyllä tyylikkäin mamma jota oon tuntenu! :)<3 oikeen hehkut! Oikeasti Roosa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onpa ihanasti sanottu! Kiitos paljon Emppu! :) <3

   Poista