18.1.16

There is no place like home

Hei ja ihanaa maanantaita kaikille! 
Toivottavasti siellä on viikko lähtenyt paremmin käyntiin kuin täällä, sillä oon taas kipeänä... Tuntuu, että pääsin edellisestä flunssasta eroon ihan pari viikkoa sitten ja tässä sitä taas ollaan. Musta tuntuu, että imen itteeni kaikki pöpöt mitä tuolla ihmisten ilmoilla leijailee, eikä ihmekään. Onhan tässä muutama kuukausi ollut kroppa melko koetuksella ja vastustuskykyhän siinä tietenkin kärsii.
Mun on pitänyt perua muutamia menoja, mutta ihan mukava kun voi hyvällä omallatunnolla olla uhmaamatta tuota kirpsakkaa pakkasta. Onneksi mulla on maailman paras tyyppi täällä kotona apuna, joka roudaa kaupasta ruokaa ja välillä vähän herkkujakin! 
Rauhalliset aamut yhdessä poikaystävän kanssa on kyllä jotain sellasta, mistä ei olla aina päästy nauttimaan molempien vuorotyön vuoksi. Ihanaa arjen luksusta. :)


Mun vakio meikkauspisteeksi on tullut jäädäkseen ison peilin edusta olohuoneesta. Voi, kun haaveilen sellaisesta isosta meikkipöydästä, johon saisi asetella sievästi kaikki purkit ja putelit. Nykyiseen kämppään ei sellaista valitettavasti mahdu, mutta jospa sinne seuraavaan...?

Oon yrittänyt (huom. yrittänyt) ottaa hyödyn irti näistä kotipäivistä järkkäilemällä paikkoja ja tekemällä tilaa uudelle tulokkaalle viemällä vanhoja tavaroita pois ja varastoon.

Kylppärin laatikot oli niin kamalassa kunnossa ja olisittepa nähneet miltä näytti, kun vedin kaikista laatikoista ja kaapeista purkit lattialle. No hyvä, että tuli karsittua kaikki turhat jutut pois ja nyt laatikoista löytääkin jotain!
Kultainen rasia: H&M home, koruteline: Tiger ja kehyksessä maailman ihanin mini! <3

Ostin keväiseltä Pariisin reissulta pienen Eiffel-torni koristeen, joka on älyttömän kätevä sormusteline. Pöllö-koruteline on myöskin Tigerista.
 Seinällä kuvia muunmuassa ihanista reissuista. :)

Niinpä. <3

Nyt alan väsäilemään meille kanawokkia!
Ihanaa viikkoa kaikille ja älkää vilustuko. :)
<3: Roosa

4 kommenttia: