7.1.16

Inspiration

Voi apua! 
Oon niin jäljessä näiden kuvien kanssa, mut hei.. parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eikö vaan?

Ihana Heidi kysyi mua syksyllä taas mukaan Indiedays Inspiration tapahtumaan, joka järjestettiin Helsingissä 31. lokakuuta. Olin just selvinnyt siitä kamalasta alkuraskauden oksentelusta, joten teki niin hyvää käydä ystävän kanssa minireissulla (toki kerkesin välillä myös Espanjaan, mutta siitä lisää myöhemmin). 
Olin kyllä niin iloinen, kun Heidi pyysi mukaan! <3

Tapahtuma järjestettiin Kampin yläkerrassa ravintola Maxinessa, joka oli tosi kivannäköinen paikka. Tapahtuma alkoi puoliltapäivin ja suunnattiin Heidin kanssa paikalle ihanan hotelliaamupalan jälkeen. 
Kuva: Heidi

Tapahtuman tarkoituksena on siis löytää erilaisia yhteistyökumppaneita, tavata kanssabloggaajia ja löytää uutta inspiraatiota, tottakai. :)
Meidän harmiksemme melkein kaikkien pisteiden tuotteet olivat niin isoja, ettei niiden kuljettaminen lentokoneen käsimatkatavaroissa olisi onnistunut, joten yhteistöihin tarttuminen jäi meiltä tällä kertaa välistä. Oli mukava kuitenkin kierrellä mielenkiintoisia pisteitä ja maistella hyviä ruokia. 
 Kuva: Krista Luoma
Voi mikä minimaha mulla olikaan!
 Pisteitä löytyi muunmuassa Vagabondilta, Olympukselta, Instrumentariumilta, Biozellilta sekä Nellyltä. Paikan päällä tehtiin myös halukkaille geelilakkauksia sekä hennatatuointeja. 
 Santa Marian yhteistyö olisi kiinnostanut meitä herkkusuita ehkä eniten, mutta päästiin onneksi maistelemaan herkullisia fingerfoodeja. Pakko kyllä myöntää, että kaiken sen pahoinvoinnin jälkeen en uskaltanut kaikkea maistaa. En koe olevani kauhean nirso, mutta en vielä uskaltanut ottaa riskejä uusien ja outojen makujen suhteen haha!
 Juomapuolella oli tarjolla viinien ja Ginger Joen lisäksi Blossa + Fresita-drinkkejä, jotka tietenkin minulta jäi välistä. 
Drinkit näyttivät ainakin herkullisilta ja juuri täydellisiltä talven juhliin. :) 
Suloisia minicupcakeseja!
Nelli, Iina, Heidi ja Minä.
Oli kiva tavata uusia kasvoja ja jutella blogimaailmasta tuttujen tyttöjen kanssa. :) 
 Asuna toimi topin ja kynähameen lisäksi hattu sekä lempparikoruja! 

Ollaan oltu Heidin kanssa tapahtumassa jo kahtena vuonna peräkkäin ja molemmista on jäänyt kyllä tosi hyvä mieli. Uskon kyllä, että enemmän hyvää teki molemmille pieni irtiotto arjesta, runsaat aamupalat ja hotellin pehmeät sängyt. :)

<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti