15.11.15

Can't wait to meet you, for I already love you

Kiitos paljon kaikille onnittelijoille! <3

Aika menee ihan älyttömän nopeaa, vaikka toisaalta toivoisin sen menevän vielä nopeampaa. En malta odottaa, että nähdään ensimmäistä kertaa meidän pikkuinen ja saadaan aloittaa arki yhdessä. 
Mahan kasvua on ollut todellinen ilo seurata ja en koe ollenkaan kehon muutoksia pelottavina. 


Raskaus tähän mennessä on ollut todella palkisteva, mutta myös äärettömän raskas. Alussa kärsin voimakkaasta pahoinvoinnista ja oksentelusta, joka vei muutaman kerran tiputukseen ja sairaalaan osastolle. Onneksi ensimmäisen kolmanneksen lähestyttyä loppua, myös pahoinvointi hellitti. Tuntui turhauttavalta, kun ei pärjännyt yksin kotona poikaystävän ollessa töissä, mutta onneksi mahtavan lähipiirin ansiosta apua sai ja paljon. Vaikka pahoinvointi oli kohdallani vaikeanpuoleista, en vaihtaisi silti hetkeäkään mihinkään! Mahassa porskuttaa menemään ihana vauva, jonka näkeminen ultrassa jokainen kerta on saanut meidän sydämen pakahtumaan. En osaa edes kuvailla sitä tunnetta. 

Oon mietiskellyt paljon viime aikoina blogin tulevaisuutta ja mitä kaikkea tulen jatkossa tänne jakamaan. Enää ei ole kyseessä vain minun elämä, vaan mukana on pieni ihana viaton ihminen, jota haluamme parhaamme mukaan suojella kaikelta pahalta. Muutenkaan parisuhteeseen tai hyvin henkilökohtaiseksi menevät asiat eivät mielestäni kuulu blogiin ja julkisesti jaettavaksi. Sosiaalinen media on niin pieni pintaraapaisu ihmisten elämästä ja sen ulkopuolelle jää niin paljon iloja, suruja, haasteita ja onnistumisia, joista kukaan ulkopuolinen ei tiedä. 
Oon hyvin tarkka asioista joista minua tai lähimmäisiä voidaan jollain tavalla loukata. Mietin pitkään kerronko edes raskauden kulusta tai esimerkiksi tuosta pahoinvoinnista sen enempää, mutta toisaalta minähän sen rajan päätän ja johonkin vedän. 

Tarkoitukseni ei todellakaan ole kuulostaa negatiiviseltä, vaan olen älyttömän kiitollinen ja onnellinen teidän ihanista kommenteista ja käynneistä blogissa. Se on todella palkistevaa. :)

<3: Roosa

10 kommenttia:

 1. Jäin ajatuksissani pitkäksi aikaa kattomaan noita kuvia ja tuli ikävä <3

  VastaaPoista
 2. Voi ihana pieni masu siellä no näkyy:) Raskausaika on varmasti ihanaa vaikkakin ankeelta kuulostaa tollanen pahoinvointi, että ihan tiputukseenki joutuu:( Toivottavasti loppuaika menee nyt paremmin<3 Voi että, en malta oottaa että ite (toivottavasti) joskus pääsee kokemaan tuon :')

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä nii ihanaa<3 edelleenki:D

  VastaaPoista
 4. En voi muuta sanoa kun mä oon niin onnellinen teidän puolesta <3 teidän pikku perheestä! Se tunne, että sun sisällä kasvaa ja kehittyy jotain niin rakasta, on varmasti vaikea pukea sitä tunnetta edes sanoiksi! Iso hali<3 toivottvasti nähdään ennin synttäreillä<3

  VastaaPoista