3.8.15

New & random

Hei! <3 
Mitä sinne kuuluu?
 Mulla on melko rankka viikko edessä, joten oon koittanut rentoilla mahdollisimman paljon tänään kotosalla ja valmistautua henkisesti kiireeseen. Viikonloppu meni ystävien kanssa iltaa istuen ja rentoillen, sekä perjantaina käytiin minigolfaamassa! En oo tainnut ikinä kokeilla minigolfia ja se oli ihan älyttömän kivaa. Pakko päästä uudestaan vielä, kun ilmat suosii. :) 
Ihan hullua kuinka nopeasti kesä on mennyt ja lähestytään kovaa vauhtia syksyä! Meillä on onneksi elokuulle tiedossa ainakin kaksi mökkireissua, joten yritetään nauttia vielä mahdollisimman paljon. Harmittaa kuinka surkea kesä oli ilmojen puolesta, mutta onneksi tulevaisuudessa siintää taas reissu ulkomaille! En malttais millään odottaa. 
 Muutama uutuus on eksynyt kotiin ja vaatekaappiin vimeisten viikkojen aikana. Mainitsinkin joku aika sitten Ikean reissusta, jolloin lähdimme hakemaan uutta TV-tasoa. Ylimmässä kuvassa se jo vilahtaakin, eli yksinkertainen Malm-lipasto kuudella laatikolla. Säilytystilan puutteen vuoksi päädyttiin lipastoon matalan TV-tason sijaan ja mun mielestä ratkaisu oli ihan todella hyvä! Napattiin mukaan myös lasilevy tuohon päälle, jolloin yleisilme on vähän tyylikkäämpi ja siistimpi. Vielä uusi matto ja sohvapöytä niin olkkari alkaa olla valmis. :)
 Vilasta löytyi ihana pitkä harmaa neule, jossa olen melkeinpä asunut viimeiset pari viikkoa!
 Suloinen hapsulaukku on keikkunut myös käsivarressa muutaman viikon ajan ja on kerännyt paljon kehuja. Laukku löytyi H&M:n alennuksista.
 Rakas sisko toi Barcelonasta tuliaisiksi suloisen ja hempeän kaulakorun.
 Näyttäviä korviksia ei voi koskaan olla liikaa (H&M)!
 Ihana huitulakimono kultaisilla yksityiskohdilla löytyi Stockmannin Vero Modasta. Epäröin hetken vähän liian ison koon vuoksi, mutta hetken sovittelun jälkeen päätin sen kuitenkin kotiuttaa.
 Väsättiin eilen illalla leffaevääksi herkullista salaattia ja patonkia, nam!
 Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille! <3
<3: Roosa

4 kommenttia:

 1. Hei!:) täällä on ollut paluu loman jälkeen töihin ja kylläpä tuo heinäkuu menikin nopsaa töiden merkeissä! Älyttömän huonoja ilmoja on tosiaanki ollu- onneksi pääset reissun päälle myöhemmin. Toivottavasti siellä on ilmat paljon tukalammat ;)
  Ootpa tehny kivoja ostoksia! Lipasto ei oo olleenkaan huono ratkasu tv-tasoksi. Mistä hommasitte tuon lasilevyn? Pitäis varmaan hommata ruokapöydän pinnan suojaksi itekki vastaava.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh eiköhän siellä oo ihan tarpeeksi tukalat ilmat! ;)
   Lasilevy löytyi myös ikeasta ja kustansi 20e eli ei paha lisä pöydän päälle. :)

   Poista