7.7.15

Summer bliss

Nää kuvat lämmittää mun mieltä ihanilla väreillään ja kesäisyydellään! 
Käytiin juhannuksena siskon avokin sukulaisilla kylässä ja rakastuin heidän taloon tulisesti! Upea iso talo järven rannalla ja suurella pihalla. Taisin heti pihaan ajaessa kysäistä saiskohan paikassa pitää omat häät heh. Äiti hoki monta kertaa, että tää on niin Roosan unelmakoti ja oikeassahan se oli. :) 
Mulla on kaks unelmakotia. Toinen on ISO vaalea kartano maalla, mieluiten järven rannalla. Huoneet on korkeita ja lattiat valkoista puuta. Talon edessä on valtava terassi, jossa voi aamulla juoda rauhassa kahvin ja tuijotella järvelle. Huonekalut on vanhoja, kauniita, antiikkisia sekä lattioiden päällä on suuria pastellinvärisiä räsymattoja.
Toinen on kaupungissa sijaitseva suuri loft asunto. Seinät ovat sisältä tiiltä tai betonia ja tila on kokonaan yhtenäinen makuuhuoneineen ja keittiöineen. Tiiätte varmaan niitä leffojen loft-asuntoja joihin mennään vanhalla kämäsellä hissillä ja jotka on ihanan tunnelmallisia ja boheemeja? JUST sellanen! Ahh.. 
Mutta niin, takaisin kuviin!
Naapurin suloinen, pehmeä Topi-koira tuli tervehtimään meitä! <3
Eikö ookki mun sisko kunnon kaunotar?! <3
En kestä kuinka kaunista! Suomen kesä on ihana, mutta miksi oi miksi niin lyhyt?

<3: Roosa

12 kommenttia:

 1. Voi Roosa! Voin samaistua haaveisiin unelmakodista! Molemmat kuvas sellasta kotia joista voi vaan haaveilla <3 nää kuvat on niin ihania ja kesäsiä! Ja voi kyllä sun sisko on kaunotar! Niinku te kaikki kolme ootte <3 ihanaa ku nään sut pian, ikävä <3

  VastaaPoista
 2. Nuo kodit jotka kuvailit olis unelmakoteja. Kunpa vaan ois semmonen. :) Tosi ihania nuo kuvat, näistä hehkuu ihana kesän henki. ♥

  VastaaPoista
 3. Oiiii aivan ihanan näköstä <33 kyllä olis unelma koti <3 ootte molemmat kyllä niin kauniita! :) aivan ihana nähä huomenna<3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja sanoja siskokulta <3
  -Oona

  VastaaPoista
 5. Etsin Oulusta ripsientekijää, onko omasi klassiset vai volyymit? Missä laitat ja jos saa udella, minkä hintainen huolto on...? :)

  Ps. Ihania kesäkuvia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! :)

  Käyn laittamassa ripsiäni BPHairissa, joka sijaitsee yökerho Tivolin vieressä. Mulla on aina ollu klassiset, mutta parina viimekuuna testailin volyymejä jotka kans oli tosi ihanat! Tykkään kuitenki klassisita enemmän ja vaihdoin niihin takaisin. BPhairin Iina on ollu nyt monta vuotta mun vakkari ja en vaihtais mihinkään. :) Huollosta maksan n. 65e, mulla on kanta-asiakkuus näin pitkän ajan jälkeen, joten hinta on vähän halvempi. Tykkään itse näyttävistä ja pitkistä ripsistä ja pyydnkin aina paksuinta ja pisintä mahdollista! :D http://bphair.fi/ Tuolta löytyy numeroa, joten suosittelen soittelemaan ja kysymään tarkemmin. :)

  VastaaPoista