17.5.15

Sunday so far

Sunnuntaista on tullut niin mun lemppareita. Harvemmin on menoa minnekkään ja mulle sattuu usein maanantaillekkin vielä vapaapäivä, joten alkava viikkokaan ei stressaa ollenkaan. Eilen oli tarkoitus lähtä juhlimaan yöhön, mutta väsymys vei voiton ja olin ennen puoltayötä unten mailla. Oli kyllä hauska ilta siihen asti ja oli ihana viettää aikaa ystävien seurassa. 
Rauhassa nautittu aamupala on kyllä ihan omanlaista luksusta! Katottiin samalla lähipiirin suosittelemaa True Detective- sarjaa ja näin kahden jakson jälkeen voi sanoa, että hyvältä vaikuttaa.
 Sohvalla löhöilyä tyynykasojen välissä, kuunnellen sateen ropinaa. Ne helteet olis vissiin ihan nurkan takana?
 Hiuksetkin on taas vaalentuneet alkuviikosta ja tykkään ihan älyttömästi! Niin mun juttu ja plussaa siitä, että nyt ollaan niin lähellä omaa väriä, ettei juurikasvua juurikaan näy.
Saatiin kivoja tuparilahjoja keskiviikkona: esimerkiksi sieviä kukkia, jotka tuovat kevättä vähän asuntoon sisällekin. Kiitollinen ihanista ystävistä ja perheenjäsenistä, jotka pääsivät meille keskiviikkona! Kiitollinen myös tuosta rakkaasta kiusankappaleesta, jonka kanssa meidän ihanan kodin jaan. 

Toivottavasti kaikilla on yhtä rentouttava sunnuntai. 
Ootte ihania! :) 
<3: Roosa

2 kommenttia: