16.4.15

So fresh and so clean

 Oon monta kuukautta puhunu, että haluaisin löytää täydelliset tennarit kesään, mutta en oo oikeen tienny millaista lajia. Mä en vaan jotenki raski laittaa yli sataa euroa kenkiin, varsinkaan valkoisiin, jotka ei säily hyvänä montaa kesää! Ja muutenkin pieniin jalkoihin kivojen kenkien löytäminen voi olla välillä raivostuttavaa. 
Poikettiin viime sunnuntaina poikaystävän kanssa Stockmannin lasten kenkäpuolelle ja siinä ne oli. Täydelliset valkoset tennarit. Sopivan paksupohjaiset, fressit Vansin ja vielä 39 euron hintaan. Samat kengät oli aikusten puolella n. 70e, joten ei paha! Nää näyttää varmasti niin hyvältä vaaleiden revittyjen farkkujen (ja ruskettuneen ihon) kera. 
Vielä ootellaan viimisten lumien sulamista sekä katupölyjen putsausta, niin uskaltaa laittaa jalkaankin.

Mitä mieltä ootte kengistä? Iskeekö valkoset tennarit teihin? Entä mitkä on teidän kesän suosikkikengät? 

<3: Roosa

3 kommenttia:

 1. Iskee kyllä meikäläiseen, itellä olis nimittäin kans hakusessa jotku kivat valkoiset tennarit :)<3 mutta just se etten kuitenkaan älyttömiä summia raski maksaa :( sä sait kyllä hyvään hintaan omasi lastenpuolelta ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! <3 Niinpä :/ mutta eiköhän ne oikeet tuu sullakin pian vastaan! Helsingistä esim. ;) <3

   Poista
 2. Oiii, ihanat ♥ Mä haaveilen niistä niken valkosista kengistä, mut saas nähä tuunko niitä hankkimaan just sen aran värin vuoksi. :)

  VastaaPoista