14.4.15

Je t'aime

Tiiättekö sen tunteen, kun kuulee niin ihanan biisin ja tuntuu, että sydän pysähtyy hetkeksi. Sanat, melodia, ääni; jokin vaan iskee syvälle ja lujaa. Juuri näin kävi mulle jonkin aikaa sitten, kun törmäsin spotifyssa brittiartistiin nimeltä Ben Howard. Siitä asti melkein päivittäin meidän kotona ja omissa kuulokkeissa on soinut kyseisen miehen biisit vanhoilta sekä uusilta levyiltä. Artisti lähti juuri kiertueelle uuden levyn myötä ja ajattelin tsekata missä päin maailmaa keikkoja on. 
 
 "Rakas kuunteleppa tää biisi? Tuota.. miltä kuulostais pikku reissu keväällä Pariisiin?" 

Ja niin sitä taas mennään. Kahden viikon päästä ollaan keväisessä Pariisissa ja en vois olla onnellisempi! Ihan tajutonta nähdä taas yks lemppariartisteista livenä, sen parempaa tunnetta ei taida olla. Myös reissuun ja etenkin Pariisiin lähtö tulee niin hyvään saumaan! Koko talven töitä painaneena on kyllä loman tarpeessa ja ihana päästä kahdestaan noin romanttiseen kaupunkiin!
 
 Ei olla kumpikaan käyty Pariisissa, joten halusinkin tulla kysymään teiltä, olisiko kertoa mitään vinkkejä shoppailun, nähtävyyksien sekä ruokailun suhteen?
Ollaan reissussa viikko ja suunnitelmissa käydä katsomassa Eiffel-torni, Louvre, Disneyland, Notre Damen katedraali sekä Sacré-Coeurin basilika. Mun haaveissa Pariisi on romanttinen kaupunki kauniine kujineen, suloisten kahviloiden ja makeiden leivosten kera. En malta oottaa, onko nämä haavekuvat totta. Veikkaan, että on. :)

<3: Roosa

12 kommenttia:

 1. eikä, vähänkö ihanaa! <3 en ole itsekään kuullut tuosta artistista aiemmin, mutta hyvältä kuulostaa :) Pariisi on varmasti tosi kaunis paikka näin keväisin <3

  VastaaPoista
 2. Oon kyllä niin onnellinen sun puolesta! Teille tulee varmasti niin ihana reissu! <3

  VastaaPoista
 3. Ben Howard on niiin ihana ♥ Myös James Bay iskee tällä hetkellä, suosittelen, jos ei vielä kuulu soittolistalle :) Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii!<3 Ensimmäinen ihminen joka tietää kuka Ben Howard on! Huippua :) Kiitos suosittelusta, kuulosti ihan älyttömän hyvältä ja varmasti menee mun soittolistoille. Kiitos paljon :)

   Poista
 4. Oi ei, vähän siistiä. Teillä tulee varmasti tosi ihana reissu. ♥

  VastaaPoista
 5. Oon niin onnellinen sun puolesta<3 Muistan kun kerroit tuosta sillon hiihtolomalla ja nyt se onkin jo aivan kohta! Vitsi teille tulee niin kivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Emppu! <3 Tulee varmasti huippua! Ja ihan hullua kuinka äkkiä aika on menny ;o

   Poista