31.3.15

Kuvapostaus?

 Haluaisin toteuttaa kuvapostauksen, mutta kaipailisin teiltä vähän ideoita. :)
 Sekalaisia kuvia on kiva katella aina muitten blogeista ja mulla on muutama ideakin jo mielessä! Ideat voi olla mitä vain esimerkiksi lemppariruuista ja vaatteista, meikkeihin tai kivaan juttuihin kämpässä. 
Antakaa siis vaan palaa kommenttiboksin puolella!

<3: Roosa

P.s. Meinasin kirjottaa tähän, että ei nää maanantait ookkaan niin pahoja, kunnes tajusin olevan jo tiistai. Yövuoroja tehdessä viikonpäivät menee niin sekasi, eikä aina heti muista missä mennään haha! Mulla on ollu siis tosi kiva tiistai. Oon rentoillut kotona uuden sarjan (Netflixin The Returned, onko muut seurannu?) ja kahvikupin kera sohvanpohjalla ja syönyt hyvää pizzaa. Huomenna on kans kiva päivä tiedossa ja katsotaan jos saisin toteutettua teille "päivä mun kanssa"-postauksen. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3
 

10 kommenttia:

 1. Ei oo tutun kuulonen sarja, pitääpä testata ens kerran kun etitään uutta katottavaa! Sitten öööm.. Kampaus, kiharat, värikäs silmämeikki, näyttävä koru, terveellinen ja värikäs aamupala/iltapala/lounas/mikävaan, yhteiskuva, siinä nyt ainakin jotain! :D

  VastaaPoista
 2. Teeppä joku hauska kuvapostaus ajoilta ennen blogia!😜 muistan ku saatiin pienenä ensimmäinen digikamera ni säähän innoissaan kuvasit aina ja aivan kaikkea ja niitä kuvia on siis paljon! Ei ne ajat ole siis kovin muuttuneet mutta toki kamerat ja sinä ootte kehittyneet😊😘

  VastaaPoista
 3. Ois kiva nähdä sun arkisia puuhia kuvina tai vanhempia kuvia sinusta. :) Just tuollaset kuvat on tosi kivoja mitä tämän postauksen kollaaseissa on. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia roosamuru <3 kuvaa sun lemppari paikkoja täältä oulusta, lemppari korusi, joku erilainen silmämeikki, kaikki sun laukut ja kengät ja hmm jotain ruokakuvia olis kans kiva katsella ;)

  VastaaPoista
 5. Kuvia teidän uudesta kodista,millaisissa vaatteissa viihdyt kotona, lempparipaikka kotona, kuva sinusta sun siskojen kanssa.. siinä muutama ehdotus :)

  VastaaPoista