22.3.15

Came to say hello

Apua mihin tää aika oikeen vierii?! 
Mulla on ollu monet kuvat oottamassa postaamista, mutta aikaa ei tunnu repeävän mistään suunnasta. Toisaalta tykkään pitää itseni kiireisenä varsinkin talvella ja alkukeväästä, sillä ulkona on niin ankeaa. Sitten parempien ilmojen tullessa on ihana hengähtää ja antaa enemmän aikaa itselle. Älkää huoliko kyllä sitä omaa aikaa nyttenkin löytyy. Oon saanut niin paljon uutta energiaa, kun on alkanut käymään enemmän salilla ja reenailemaan kotona. Oon saanut aloitettua myös yhden kivan reeniohjelman, josta kerron ehkä sitten lisää, kun aikaa on mennyt enemmän.

Mulla on aivan ihania juttuja edessä ja yksi melkein parhaista on muutto uuteen kotiin jo ensi viikolla! Nykyinen asuntomme oli tarkoituskin olla vain väliaikainen koti, joten ollaan todella onnellisia päästessämme kämppään, johon voi asettua vaikka pitemmäksikin aikaa. Asunto on ihan unelma ja eräs rakas ystäväni on siinä asustellut nyt ennen meitä. Pakkaaminen on kyllä raskasta puuhaa ja taitaa olla ensviikolla melko kireällä tässä taloudessa pinna, mutta eiköhän se oo sen arvoista! En malta oottaa, että näätte kuvia uudesta kämpästä. :)
 
 Seuraavien päivien ajan näitten roudaaminen tulee varmaan melko tutuksi, mutta on seki sen arvoista. Uudessa kämpässä saan nimittäin purkaa vaatteet ihka omaan vaatehuoneeseen. Yritin varovasti kysästä poikaystävältä, josko hän ottaisi makkarin kaapit käyttöön ja mulle jäis vaatehuone. Ja herrahan suostui!
Oikea vastaus muru, oikea vastaus.
 Korukasoja on mukava alkaa selvittämään tavaroita purkaessa, mutta ainakin ne on kätevä kuljettaa nuissa rasioissa! Oon yrittäny rankalla kädellä karsia kaikki turhia koruja ja vaatteita pois, sillä muuton yhteydessä se on aina ehkä helpointa.
 En malta oottaa, että Berliinin muistot pääsevät esille esimerkiksi jääkaapin oveen. Kuva-automaatin kuvat on yhtiä lemppareitani ja "cold feet warm heart"- sekä "you are my cup of tea"-teksteillä varustetut suloiset kortit löytyivät pienestä kivasta kirjakaupasta.
Hyvä hengähdystauko pakkaamisen ja muutenkin kiireisen arjen keskellä on ehdottomasti lukeminen! Liian usein sitä löytää itsensä selaamassa puhelinta esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa, joten ei ihmekään jos uni ei tule tai päätä särkee. Luen yleensä englanniksi jos vain mahdollista ja tällä hetkellä luettavana on Nicholas Sparksin The Lucky One. 
Onko kukaan lukenut kyseistä kirjaa tai onko antaa vinkkejä hyvistä kirjoista? :)

Nyt jatkan pyykkäämistä, viikkaamista, pakkaamista ja ehkä pienen kaaoksen aiheuttamista.
Palaillaan. :)
<3: Roosa

11 kommenttia:

 1. Tsemppiä pakkauspuuhiin! Mieki alotin jo tänään varsin hyvissä ajoin kattomaan komeroihin ja vetelemään sieltä pois turhaa romua:) muuttaminen on kyllä paljon helpompaa kun on saanut karsittua tarpeettomia juttuja pois tai myytyä huonekaluja :) mie en oo aikoihin lukenut! :o

  VastaaPoista
 2. Oiii en malta oottaa että nään teijän uudesta kodista kuvia. Tsemppiä loppurutistukseen :)♥

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä kirja! Sparks kuuluu tän ikuisen romantikon lempikirjailijoihin, joten voin todella suositella :) Lukuvinkkinä myös Sparksin Message in a bottle, joka on oma suosikkini! Tsemppiä muuttoon ja mukavia lukuhetkiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitääpä lukasta, kiitos vinkistä! :) The Notebook on mun lempparileffa, joten seki kirja pitäis ehdottomasti saada kätösiin. Sparks on kyllä huikee. :) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Määkään en malta oottaa kuvia teiän uudesta kodista!! Ja hei määkin haluan vaatehuoneen!! :D

  VastaaPoista
 5. Niin ja pitäis kyllä ottaa taas lukeminen tavaksi ja ois mukava lukea englanniksi jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiva kuulla! :) Vaatehuone on kyllä luksusta <3_<3 Ja kannattaa ehottomasti lukea ja varsinki englanniksi, siitä on tosi paljon hyötyä. :)

   Poista
 6. Oi että pitääpä ettiä tuo Lucky one kirja käsiin ja lukasta! Katoin nimittäin elokuvan ja tykkäsin tosi paljo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Jos tykkäät lukea englanniksi niin saat vaikka tuon lainaan. :-*

   Poista