20.7.14

London Outfit

Jee! 
Pitkästä aikaa näkee asukuvia täälläkin. :)
Lontoon säät helli meitä (ensimmäisen päivän sadetta lukuunottamatta) ja etenkin keikkapäivänä oli ihanan lämmin. Oltiin pakattu siskon kanssa todella vähän vaatetta mukaan, sillä luultiin, että ostellaan heti ensimmäisinä päivinä paljon uusia juttuja. No.. vaatteita ei ihan kauheana löytynyt ja vuoroteltiin joka päivä toisen vaatteita. Huippua, kun ollaan siskojen kanssa niin saman kokoisia. 
Ensimmäisenä päivänä onneksi löytyi kivat korkeavyötäröiset farkkusortsit (jotka jäikin sitten ainoaksi vaateostokseksi alusvaatteiden lisäksi) ja isot pyöreät aurinkolasit. Uutuuksien lisäksi päälle päätyi siskon ihana cropattu paita (jonka voisin ryövätä heti itselleni!). 
Miltä ostokset ja asu näyttää? :) 
Mä oon niin tykästyny noihin sortseihin, ihan paras löytö!

Välillä tuntui, että vaatetta oli liian vähän, mutta stadionilla ne osoittautuikin aika nappivalinnaksi.
Oli nimittäin aika kuuma, ehkä juuri näiden tunnelmien takia! En muista milloin olisin hyppinyt ja huutanut noin paljon. 
Lisää kuvia tulossa keikkapäivältä ja reissulta. 
Palaillaan murut!
<3: Roosa

6 kommenttia:

 1. Ihana asu ja ihana sie! :)<3 On kyllä kivat noi shortsit ja passaa hyvin yhteen ton paidan kaa :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana nähdä sun asukuvia ♡ aina niin laadukkaita :) ja sulle kyllä sopii hyvin tuon malliset shortsit ♡ innolla odotan lisää reissupostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emppu, kiitos paljon! <3 Kiva kuulla että odotat :)

   Poista
 3. Oih! Superkiva outfit, aivan ihana! :) ja täytyy sanoa, että sulla on kyllä upea kroppakin, minkä kanssa varmasti kaikki näyttääkin hyvältä :D

  VastaaPoista