11.7.14

Bucket list

Hei kaikki ja terveisiä Helsinki-Vantaalta! Ajettiin just pitkä matka Oulusta tänne ja ootellaan meidän lähtevää lentoa Lontooseen. :) 
Perjantaista tiistaihin kierrellään aurinkoista ja ihanaa Lontoota meidän kahdeksan hengen poppoolla ja lauantaina tapahtuu jotain ihan huikeeta. Me ja satatuhatta muuta onnellista suunnataan Wembleyn stadionille Eminemin keikalle!!! Liput ostettiin muutama kuukausi sitten jonka jälkeen ollaan ooteltu reissua kuin kuuta nousevaa. Kohta saa ruksata yhden lemppariartistin taas bucket listiltä ja kaiken lisäksi nähdä ihanaa Lontoota. Oon käynyt kyseisessä kaupungissa kerran aikasemmin, myös keikan merkeissä, mutta reissu oli melko pikainen, joten paljon jäi näkemättä. Nyt suunnitelmissa olisi keikan lisäksi käydä tsekkaamassa ainakin Camden Town, Brick Lanen Sunday up market sekä Natural History museo. Ja tottakai Oxford street ja jättimäinen Victoria's Secret. ;)

Viime päivät on ollut ihan kamalan kiireistä ja tuntuu ettei ole montaa kertaa kerennyt istua alas. Keskiviikkona oli onneksi vapaapäivä ja suunnattiin helteen vuoksi soramontuille uimaan tyttöporukalla (muutama ihana koira kainalossa). Vedessä lilluessa ja kuumalla hiekalla maatessa oli aika ihana olla! Ihan mahtavaa, kun saatiin kesä takaisin Ouluunkin (vaikka mun selkä onki palanu ja melko kivulias haha..)! 
Näitä päiviä lisää. <3
Nyt kysyisinkin, että onko kukaan siellä ruudun toisella puolella käynyt Lontoossa? Onko kellään jakaa vinkkejä esimerkiksi shoppailun, ruuan tai nähtävyyksien suhteen? Entä onko siellä ketään Eminem-fania? ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille! Palaillaan ensiviikolla taas uusien postauksien kera. :)
<3: Roosa

6 kommenttia:

 1. ja nyt Roosa paljon kuvia!! <3_<3

  VastaaPoista
 2. Käykää primarkissa :) sieltä saa ihania vaatteita ja kaikkee muutakin, ja vielä halvalla :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan näköstä! ♡ ihan mahtavaa tosiaan että helteet tuli tänne ouluunki :) määki oon palanu olkapäistä ja NENÄSTÄ :D:DD heii mut vielä kerran ihan huippua reissua ♡ oli kiva törmätä eilen nopsaa :) ps. Oon kyllä hieman kade ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! <3 Hahaha nenästä, voi raukka! Oli kiva törmätä, törmätäänpä joku päivä vähän pitemmäksi aikaa :) ja älä ole kade <3

   Poista