24.3.14

Blogger girls!

Helmikuussa istuin junassa kohti Kemiä ja huomasin yhtäkkiä viestin instagramissani. Ihana Julia kirjoitti viestissään Oululaisten bloggaajatyttöjen tapaamisesta ja pyysi mut mukaan. Mun hymy levis korviin asti ja taisin lukea viestin ainakin 15 kertaa uudelleen ja uudelleen. Voitte varmaan arvata vastasinko myöntävästi! :) Alettiin juttelemaan tyttöjen kanssa enemmän facebookissa ja kaikki ootteli maaliskuun alkua ja meidän miittiä kuin kuuta nousevaa.

Sovittiin treffit Essin ja hänen poikaystävän ihanaan asuntoon viiden aikoihin ja hetki ennen lähtöä huomasin, että olin jättänyt oman kameran porukoille. Noh, onneksi kaikilla muilla oli, joten tämän postauksen kuvat on siis ryövätty tytöiltä.. ;) 
 
 Kaikki toi paikalle jotain pientä purtavaa ja heti kun saatiin ruuat pöytään, alkoi kuulua kameroiden räpse, hahah!

Oli kyllä niin ihana nähdä kaikki neidit livenä ja tuntui kun oltaisiin tunnettu paljon pidemmän aikaa! Ihan mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja vielä näin ihaniin ja sydämmellisiin.
Juteltiin paljon illan aikana syvällisiä sekä pinnallisia juttuja, sekä paljon bloggaamisen hyvistä ja huonoista puolista. Hiljaisia hetkiä ei kyllä paljoa tullut, päinvastoin, ja aika meni ihan todella nopeaa! Alettiin loppuillasta siirtymään myös keskustaan päin, mutta se jäikin välistä kaikkien painellessa tyytyväisinä kotiin nukkumaan. 

En kyllä ikinä uskonu, että blogin kautta tutustuisin näin ihaniin ihmisiin ja että tämän aloittamisesta seurais jotain näin kivaa. 

Oli kyllä niin ihana ilta ja en malta oottaa, että seuraavan kerran nähdään!! <3
<3: Roosa

p.s. Mulla ei tullu tähän yhtään ryhmäkuvaa, mutta käykäähän tsekkaamassa tyttöjen blogit ja enemmän kuvia illasta! Essi, Anna, Enni, Emilia, Heidi ja Julia

12 kommenttia:

 1. Ihana Roosa<3 tätä postausta onkin odotettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Enni! <3 joo ja hieman sai odottaakin hups! :')

   Poista
 2. Jeee, Roosa sää teit tän!! <3

  VastaaPoista
 3. jeei! Tää on täällä C: keskiviikkona nähdään!! ;-) <3

  VastaaPoista
 4. Oi, näyttää et teillä on ollut tosi kivaa! :> Varmaan mukava tavata noin monta samanhenkistä tyttöä.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! :) Aivan mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin. :)

   Poista
 5. Ihana ♡ oot niin paras tyttö! ♥

  VastaaPoista
 6. oli kyllä mukava ilta! <3 onneksi huomenna taas nähdään uudestaan :)<3

  VastaaPoista