22.2.14

SPAIN

 Noniin vihdoin! Toivottavasti kukaan ei tylsisty kuoliaaksi sillä näitä kuvia on paaaaljon! Pakko laittaa kuvat muutamassa osassa sillä postaan näitä ehkä maailman hitaimmalta koneelta (tämän postauksen tekemiseen meni noin kaksi tuntia...). Ja ehkä sellanen yksi yli sadan kuvan postaus ei olis ollu kauheen kiva haha. 
Oltiin siis 9.-16.1 torstaista torstaihin Espanjassa serkkutyttöni Isan luona. Isa kirjoittaa myös blogia johon pääsette tästä. Suosittelen käymään kurkkaamassa jos kiinnostaa millaista eläminen ja työnteko on Espanjassa, sekä lukemassa supereita vinkkejä sinnepäin matkaaville! Isa asui siis reissumme alussa vielä Alteassa (n. 50km Alicantesta), mutta reissumme aikana lauantaina olikin muutto viereiseen kaupunkiin nimeltä Calpe.

Oulun lentokentällä mielissään lähtöä odotellessa.
Lentokoneesta on ihana katsella alla olevia kaupunkeja ja haaveilla kaikesta. Varsinkin yöllinen Eurooppa näyttää niiiin upealta! Surffailtiin iPadillä Norwegianin ilmaisen netin avulla ja siinä samalla näky kartta, joka näytti missä mennään. Kun huomattiin, että ollaan menossa kohta Pariisin yli niin mun otsa liimautui ikkunaan kiinni, tavoitteena bongata Eiffel-torni. Olin aika onnessaan, kun sen vihdoin näin haha! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki niille, jotka löytää sen ylläolevasta kuvasta.
Oltiin myöhään torstai-iltana perillä, joten paineltiin aika pian nukkumaan. Aamulla Isa lähti töihin, joten hänen ystävä toimi meille oppaaa ja lähti näyttämään paikkoja Alteasta.
Tuntui niin uskomattoman ihanalta nähdä meri ja aurinko pitkästä aikaa, sekä kävellä ilman takkia! Tosiaan Espanjassahan oli myös talvi, mutta kyllä meille se +18 kelpas tosi hyvin!

 Meijän opas sai hyvän idean lähteä kävelemään kukkulalle katsomaan maisemia ja hienoja taloja. Luulin, että tää olis joku ihan pikku reissu mutta joo, toisin kävi. Monta kilometriä tennareissa, jyrkkää ylämäkeä ja painavaa kameraa raahaten ja mä olin niin poikki. Vasta tuossa tajusin kuinka huonossa kunnossa sitä oikeasti on haha!
 
Kelpaisko jollekki tää kämppä?
Kivalla takapihalla ja uima-altaalla?
 

Loin välillä niin murhaavia katseita poikiin, että ne tajus pysyä kaukana musta! Loppureissustahan mulla sit tulehtu akillesjänne ja jouduin Suomeen palatessa jättäytyy hetkeksi töistä, joten se tais johtua tästä pikku kävelyretkestä haha! (Bob, if you're reading this: I still hate you hahah).
 
 
 Kävelyn jälkeen maistu ruoka ja ajeltiin vähän matkan päähän Altean keskustan pikkuiseen rantaravintolaan. Iski kyllä annoskateus, kun ei tajuttu ottaa paellaa. Niin ihanan näköstä!

Isan ihana Jade-koira. <3
 Lauantaina muuton aikana, me kierreltiin Calpen keskustassa koko päivä. Taustalla näkyvällä vuorella käytiin myöhemmin reissun aikana vähän taas kiipeämässä ja sieltä oli kyllä upeat maisemat! Mut siitä enemmän kuvia myöhemmin.
 Kortti- vai viiksilasit?

 Burger kingissä juomatauolla.
 Bongatkaa pienen pieni lintu, joka tiiraili merelle ja mietti varmasti maailman menoja.

Siinäpä ensimmäinen osa kuvia. Nyt mä poistun tästä koneen ääreltä, ennen ku hartiat menee ihan lukkon! Kivaa lauantaita kaikille!! <3

<3: Roosa

9 kommenttia:

 1. Huippuja kuvia, varsinkin tuo lentokoneesta napattu yöllinen kuva oih! :) Mun matkakuume vaan pahenee...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eikö vain, yölliset kaupungit on niin kauniita! :)

   Poista
 2. Matkakuume kyllä vaan kasvaa näitä kuvia katsellessa...oispa suomessakin tollanen talvi, että tarkenis ilman takkia ja ei ois lunta! :D ihania kuvia ja vaikuttaa että teillä on ollut onnistunut reissu takanapäin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Kiitos paljon ja oli kyllä aivan todella ihana reissu! <3

   Poista
 3. Komppaan näitä aikasempia kommentteja, kauhee matkakuume iskee ku kattelee noit kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh oleppa hyvä vain. ;) Sehän ei auta ku alkaa vaan varailemaan lentoja! :)

   Poista
 4. !!!!!!!!!!! Kuin ihania kuvia ja täällä kans kauhea matkakuume tekee tuloaan :D Onneksi keväällä pitäis olla reissu tiedossa<3 En kestä muuten.. Ja mahollisimman paljon reissukuvia vaan sitten jatkossakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Oiii vähän huippua, laitat sit paljon säki kuvia! :) Heh näitä on vielä tulossa aika paljon ;)

   Poista
 5. Matkakuume kyllä vaan kasvaa näitä kuvia katsellessa. <3
  Kohta nähdään! :)
  http://emilia-pieniunelmiaelmst.blogspot.fi/

  VastaaPoista