26.2.14

Hiusten pikapelastus

 
Oon tosi mukavuudenhalunen ja yleensä aamulla torkutan ennemmin viimeiseen asti, kun oikeasti laittaudun kunnolla. Nukun melkein aina hiukset nutturalla joten voitte ehkä kuvitella miltä harakanpesältä ne voivat näyttää aamuisin. Muutamalla pienellä (ja nopealla!) lisäyksellä aamurutiineihin, saa näistäkin huomattavasti siedettävämmän näköiset.

Yleensä alkutilanne on illalla pesty luirutukka, joka näyttää tylsältä ja lyssähtäneeltä. Tai sitten yön yli sotkunutturalla ollut takkutukka.

 
En osais kyllä olla ilman kuivashampoota ja käytänkin sitä päivittäin. Vaikka hiukset olisivatkin täysin puhtaat, saa sillä kivasti niihin kuohkeutta sekä tukea, joten niitä on huomattavasti helpompi käsitellä. Suihkuttelen kuivashampoota tyveen jakaus jakaukselta, annan sen hetken olla hiuksissa jonka jälkeen hieron hiuspohjaa sormilla pyörivin liikkein. Näin varmistaa ettei hiuksiin jää valkoisia länttejä.
Sitten vielä harjaillaan kauttaaltaan ja suihkutellaan lämpösuojaa yms.
 Mun paksumpi kiharrin jäi Allille pari viikonloppua sitten, joten kihartelin tällä kertaa vähän ohuemmalla. Mulla on tapana tehä aamuisin tälläset ihan supernopeat kiharat ja näiden tekemiseen menee alle 5 minuuttia. En ruukaa käyttää tuota kihartimen "klipsiä" ollenkaan vaan kiedon hiusosion tuohon puikon ympärille (kuten ylläolevassa kuvassa hieman demonstroin heh) ja näin latva joutuu pienemmän rasituksen alle. Yleensä näin nopeasti kihartaessa jaan hiukset ensin vain puoliksi ja kiharran molemmilta puolilta n. 3-4 osiota.
 Sitten vaan harotaan/harjaillaan hiuksia vähän auki ja suihkitaan lakkaa. Näin saan hiuksistani paljon helmpommin käsiteltävät ja ne ei näytä tylsiltä auki eikä myöskään pompulalla. Myös nopean nutturan vetäiseminen on huomattavasti helpompaa kun hiuksissa on esimerkiksi kuivashampoota ja kiharat.
Mitä ootte mieltä? Näyttääkö paremmalta kuin lähtötilanteessa? 

<3: Roosa

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä totta, että tuollaisten ihan kevyeidenkin kiharoiden teko vaikuttaa tosi paljon! Itellä aivan sama homma :) Ehkä se tekee paljon kun kiharrettuna latvat näyttää hyviltä, kun muuten ne on aivan räsyisen näköset :D Ja tosi hyvältä näyttää!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah räsysen näköset! :D Mut joo vaikuttaa kyllä paljon! Kiitos hirveästi <3

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :)♥ sulla on upeet hiukset :) tuollanen sotkunuttura ihan oikeasti passaa myös sulle, joten voisit käyttää muullonkik kun vaan öisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana! <3 Hahah kiitos, ja pakko myöntää että aika usein tuollasta sotkunutturaakin tulee pidettyä.. :')

   Poista