15.2.14

Friday details

Mulla ei valitettavasti tämän parempia kuvia oo eilisestä asusta, josta tykkäsin ite ihan tosi paljon! Jotenki tuo burgundyn, kultaisen ja karvan yhdistelmä miellyttää omaa silmää hirveästi. Löysin karvaliivini siskon luota ja olinki jo aika kauan sitä ettiny, joten nyt sitä on tullu pidettyä melko useasti. Burgundy mekko on ostettu Espanjan Bershkasta ja vaikka se on midimittainen, passaa se ihan tosi hyvin näinkin lyhyelle jee! Olin aatellu tätä enemmän kesämekoksi, mutta kivalta se näytti myös ihan mustien sukkisten ja tennareiden kanssa eilen kun bailattiin Allin kanssa nelifemman tanssilattialla! Kuvissa myös näkyy hiukset ilman pidennyksiä ja oon kyllä mielissään, kun ne on vihdoin saanut vauhtia alleen kasvun suhteen. 

<3: Roosa

6 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi kivalta :) vitsit mullakin on ollut etsinnässä ton tyyppinen karvaliivi, muttei vielä oo ainakaan osunut kohdalle :/
  Ja noi sun hiukset on kyllä hullun ihanat! Tulis itsellekki nyt tollanen kasvupyrähdys että sais kesäksi pitkän tukan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon! :) <3 Toivottavasti tulee vastaan, tämäki on valitettavasti ostettu jo muutama vuosi sitten hennesiltä! :( Ja eiköhän ne hiuksetki pian hujahda, sullahan on jo aika pitkät! :)

   Poista