22.1.14

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä!

Noniin, palataanpa nyt ajassa muutama viikko taaksepäin eli meidän uuteenvuoteen! Oltiin siis sunnuntaista torstaihin kahdeksan hengen poppoolla aivan tosi upeassa uudessa "mökissä" ja parempaa reissua en osannu toivoakkaan, kiitos näiden ihanien tyyppien! <3 Kaikki Rukalta mökkejä varanneet varmaan tietää, että pitää olla ajoissa (eli kesällä) liikkeellä ja parhaat mökit menee heti. Me oltiin aika matti myöhäsiä ja alettiin menettää jo toivoa, kunnes tämä kyseinen mökki sitten yhtäkkiä saatiinkin. Ja voin sanoa et huippuhan se oli!
 
Sunnuntaina oltiin aika myöhään perillä, joten pyhitettiin ilta vaan viinin siemailuun ja löhöilyyn.


 
 
 Maanantaina ton mun toisen puoliskon lähtiessä rinteeseen, me ajeltiin Rukan ytimeen kauppareissua, sekä mun reissun odotetuinta (heh) juttua varten, eli poroja kattomaan!

Sitten kiirehittiinki jo mökille laittautuu iltaa varten. Oltiin sovittu etukäteen ettei edes yritetä aattona baariin, ja tuonne asti mentäessä jossain olisi kuitenkin kiva käydä joten päädyttiin siihen, että maanantaina olisi baari-ilta.
Ei päästy liikkeelle hirveän ajoissa, mikä oli ihan tosi hyvä juttu! Poikaystävällä oli tiistaina synttärit, joten sain olla heti kahdentoista jälkeen onnittelemassa. Pus!
Pojat jäi mökille, mutta meillä oli aivan tajuttoman hauska ilta tyttöjen kanssa kuten varmaan huomata saattaa! Otettiin ihan kauheena kuvia myös baarissa, mutta jääkööt ne vaan meijän puhelimien kätköihin.. heh!
Aattona hieman väsytti, mutta sehän ei meijän menoa estänyt. Juotiin ja syötiin hyvin ja hengailtiin kaikki porukalla.

Wuhuu! (Annetaan Jossulle anteeksi tuo "2" koska sen tikku oli vääntyny). :)

Oli kyllä todella haikeat fiilikset palata töihin näin kivan reissun jälkeen ja taisin lähettääkki tytöille pieniä nyyhkyviestejä yövuorostani. Noh, eipä mulla tosiaan kauaa nokka tuhissu, sillä pian istuttiinki lentokoneessa matkalla ihan uusia seikkailuja!

<3: Roosa

2 kommenttia: