4.12.13

Red, white, blue is in the sky, summer's in the air and baby, heaven's in your eyes

Huh! Onneksi sitä lunta on nyt maassa, sillä onhan tuo loppusyksy aika ankeen näköstä aikaa kuten näistä muutaman viikon takaisista kuvista huomaa. Tää on ensimmäinen loppuvuosi pitkiin aikoihin, etten oo syysmasistellu kummosemmin tai ettei talvi ärsytä. Osaa nauttia jotenkin siitä vähäisestä valosta mitä lumi on tuonu ja kivojen suunnitelmien takia on melkeen koko ajan jotain mitä odottaa innolla. Mut katotaanpa sitä valituksen määrää sitten kun lämpömittari näyttää pariakymmentä miinuksen puolella haha! Näitten kuvien jälkeen oon onneksi myös vihdoin saanu värjättyä hiukset (kiitos kuuluu Disalle <3)!


Eipäs mulla sen kummoisempaa. Nyt voisin kipitellä kotiin, pakata loput tavarat ja painella töihin. Jaksaa kyllä reippailla koko vuoron, sillä heti sieltä päästyäni kiirehdin junaan kohti Kemiä! Laters murut <3 

<3: Roosa

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! Ihanat hiukset ! Ihana sinä :)

  VastaaPoista
 2. Ompa sulla pitkät hiukset! En tiiä miks se näissä jotenki kiinnitti huomion oikeen, vaikka oonhan mää tiennyt että sulla on pitkät hiukset?! :D Tå..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii tiiäkkö Anni mulla on pidennykset näissä kuvissa päässä! :) On mun omat hiuksetki jo melko pitkät, mutta nuo alimmat pisimmät hiukset on klipsit! Eli ne selittää ne hämäävän pitkät hiukset haha! ;)

   Poista
 3. Tulin kans ihailemaan sun hiuksia näissä kuvissa, näyttää jotenki erityisen kivoilta! :)

  VastaaPoista
 4. Wau, upeat olet, koukutuin sun blogiin ja olihan sitä pakko selailla vanhempiakin postauksia :) Uusi lukija ilmoittautuu :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiii ihana kommentti! Piristit kyllä ihan hirveästi mieltä <3 Tervetuloa seurailemaan!! :)

   Poista