1.12.13

Last week of november

Ihanaa, joulukuu! Aika menee ihan tajuttoman nopeasti. Varsinki kun koko syksyn eläny aikalailla viikonloppuja odotellessa niin huomaa yhtäkkiä viikkojen ja kuukausien vaan vierähtäneen. Joulukuu menee suurimmaksi osaksi töitä tehdessä, mutta onneksi loppukuusta pääsee rentoutumaan rakkaiden kanssa. Uutta vuotta ollaan kans ootettu kun kuuta nousevaa, sekä alkuvuodesta alkavaa talvilomaa! Mutta näistä lomasuunnitelmista lisää myöhemmin.

Mulla on superi viikko takana! Alkuviikolla rentoilin Kemissä ja tiistaina pakkasin kimpsut ja kiirehdin junaan kohti Oulua ja meijän työpaikan pikkujouluja. Oli ihan huikee ilta vaikka aluksi vaatekriiseilin kunnolla kotona ja sain muunmuassa vedettyä noin 90% vaatteista lattialle.. Päälle loppujenlopuksi päätyi valkoinen mekko parin vuoden takaiselta Kiinan reissulta. Ilta meni kivoissa tunnelmissa ja jopa joulupukki kävi moikkaamassa ja jakelemassa pikku lahjoja!

Muuten oon vaan tehny töitä, völläillyt kotona, nauttinu poikaystävän seurasta, käynyt perjantaina "yhdillä", treffannut Alli-murua kaupungilla (joka osti tajuttoman ihanan tekoturkistakin) ja käväissyt kirppiksellä tsekkaamassa pöytien hintoja, jolloin mukaan tarttui ihana valkoinen huitulapaita ja pari vaaleaa huivia (koska pörröisiä, lämpöisiä tai pehmoisia juttuja ei voi talvella koskaan olla liikaa, eihän?). Musta on kyllä tullu kunnon vilukissa ja esimerkiksi asteiden laskiessa alle +5 en liiku melkein minnekkään ilman villasukkia. Siksi nuo viime talvena ostetut ylipolvensaappaat on aivan täydelliset, sillä ne lämmittävät ihanasti koko jalkoja (varsinki mun haha!).
Nyt aion keittää iiison pannullisen teetä ja jatkaa viimeisen kuvan tunnelmissa!

<3: Roosa

2 kommenttia: