18.12.13

Lappapuuro-neule

Aattelin jakaa teille tälläsen pienen DIY-projektin millä voi uudistaa vähän vaatekaappia; nimittäin vaatteiden värjäys! Mun kokeilut ei menny aivan täysin odotusten mukaan, mutta ei lopputulos silti mikään ihan kauhee ollu. Ostin vuosi sitten Gina Tricotista valkoisen neuleen ja muutamien käyttökertojen jälkeen tiputin Intialaista ruokaa siihen. Vaikka laitoin siihen heti fairya ja pesin monta kertaa, tahrat ei lähtenyt minnekkään. Neule on lojunut siitä asti kaapissa siinä toivossa, että "kyllä mä sen vielä joskus värjään" ja lopulta unohdin koko asian. Tällä viikolla Anttilassa pyöriessäni eteen sattui värihylly ja päätin käydä tuumasta toimeen. Aattelin heti burgundyn väristä, mutta käsinpesuun tarkoitettuja jauheita oli vaan muutamaa väriä. Konepesuvaihtoehtoja oli paljon enemmän, mutta ajattelin olla tuhoamatta taloyhtiön pyykkikonetta ja tyytyä käsinpesuun. Mietin indigo bluen ja flamingo pinkin välillä ja lopulta päädyin pinkkiin.


 Sit nuo vaan sekasin...
 ...ja paita sinne tunniksi lillumaan. Tuo litku oli niin ihanan väristä, että yritin keksiä jotain muutakin värjättävää mutta en oikeen löytäny mitään. Olisin halunnu että paita jää ihan tuollaseksi tumman pinkiksi, mutta...
 ...lopputulos olikin jotain ihan muuta!
 Tulee ihan mieleen lappapuuro.
Oon yrittäny pitää tätä kotona päällä, mutta en oikeen vieläkään osaa muodostaa tästä mitään mielipidettä haha! Ehkä tää tälläsenä kotoilupaitana menee.. mut hei, ainaki tahrat peitty! 
Oliskohan pitäny vaan valita se sininen...

<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti