6.11.13

Relaxing

Nyt on kyllä rentoutunu olo! Perjantaina lähettiin mökkeilemään pikkuporukalla ja oli niin ihana vaan olla. Takkatulen ääressä, siideriä lipittäen, loistavaa ruokaa mussuttaen ja hyvästä seurasta nauttien. Oli kiva vaan olla tekemättä yhtään mitään, mutta niinhän se välillä pitääkin. Jaksaa kyllä hyvin taas töissä loppuviikon! Viikonlopun jälkeen oonki sitten ollut Kemissä poikaystävän luona aikalailla samoissa meiningeissä (miinus takkatuli) rentoutuen. Oon lueskellut uutta kirjaa, kattonut sarjoja (mm. Nashvilleä jossa on ihananihana Hayden Panettiere) ja kierrelly vähän Kemin "keskustassa". Yritin metsästää vaan uutta meikkipussia, mutta huomasin yhtäkkiä raahaavani sovituskoppiin kaikkea kivaa kampetta, joista valitettavasti kaikki jäi kauppaan. Tuo burgundyn värinen neule oli niin ihana ja mukava päällä, että saatan jopa käydä kotiuttamassa sen Oulun Seppälästä!
Nyt istuskelen junassa tylsistyneenä määränpäänä koti. Olisin voinu kyllä völlätä vielä pienen hetken, mutta valitettavasti työt kutsuvat. Ihanaa loppuviikkoa kaikille muruille sinne!!

<3: Roosa

2 kommenttia:

  1. Hahah tuo Kemin "keskusta" oli hyvä :DD Niiiin totta.. Voi kun itekki kaipais ihan hirveesti just tuollasta viikonloppua! Ehkä vielä joskus :)

    VastaaPoista
  2. Hei apua mullahan on täällä yks kommentti jäänyt ihan unholaan! Mutta joo.. "keskusta" kuvaa aika hyvin. ;) Voih no onneksi pian alkaa joululoma niin pääsee kunnolla rentoileen! :)

    VastaaPoista