7.11.13

Autumn photoshoots

Noniin, vihdoin saan nämä kuvat tänne pienten taistelujen jälkeen! Käytiin viime kuussa Juulin ja Disan kanssa nauttimassa syksyisestä ulkoilmasta ja samalla räpsin neideistä kuvia, joista tuli tosi ihania! Välillä on kiva olla kameran tällä puolella, sillä mallina oleminen ei ole niin helppoa ja kolme viimeistä kuvaa minusta on todiste siitä haha! 

 

 

Nämä kuvat on otettu yhden "kummitustalon" pihalla, hui! Oltiin liikkeellä iltapäivällä, jolloin juuri alkoi hämärtymään ja tuntui, että yksinkertaisesti mikään ei onnistu. Hiukset ja vaatteet roikkui, kaikki kuvat heilahti ja kaiken lisäksi mua vähän pelotti haha! Mutta tässä muutama otos jossa näkyy muunmuassa ihanat muutama vuosi sitten Espanjasta ostetut nilkkurit sekä kummitustalon kaunis portti.


<3: Roosa


12 kommenttia:

 1. Mustakin on niin kiva ottaa muista kuvia, harvoin kukaan vaa haluaa malliksi.. :D Ja oon monesti Kaarlessa kattonu tuota Disaa, että vau kuin erilaisen staili muija :D Ja millä objektiivilla sää kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Nuo Disan ja Juulin kuvat on otettu 70-300mm objektiivilla. :)

   Poista
 2. Sinulla on kiva blogi ja tyyli, niin päätin jäädä seurailemaan :) Kaiken lisäksi täällä näkyy tuttuja, Dismu siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos paljon! :) Tervetuloa seurailemaan! Oho, pieni maailma (Oulu) siis. :D

   Poista
 3. Ihania kuvia! Nättejä tyttöjä kyllä. :)

  VastaaPoista
 4. Ootte kyl molemmat hurjan tyylikkäitä!! :D

  VastaaPoista
 5. aivan älyttömän ihania kuvia! Olis kyllä mukavaa lähtä joskus teidän mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on aivan ihana tyyli! :) missä päin oulua tämä kummitustalo on, tykkään itse vanhoista taloista niin olisi kiva käydä katsomassa tuota taloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, kiitos paljon! :) Heinäpäässä Rommakkokadun ihan päässä, Stora Enson aidan/muurin vieressä. Ilmota jos löytyy ja käyt tsekkaamassa! :)

   Poista