18.10.13

Syksy

Mistä tietää, että on syksy?

 Vaaleiden ja räikeiden kynsilakkojen sijaan, sormenpäitä koristavat tummat, synkät ja syksyiset värit.
 Kaikki ihanat kynttilät ja tuikkukipot kaivetaan esille.
 Vaatteet ovat lämpimempiä ja syksynsävyisiä.
 Päätä koristavat erilaiset pipot ja pannat (musta yläreunassa on samanlainen ku tuo beige, ei oikeen saa selvää hups).
Teetä tulee juotua toooooosi paljon!
 Villasukat ja säärystimet on kovassa käytössä, etenkin saappaiden alla! (Siis mä en tiiä mitä blogger teki tälle sekä tuolle kynsilakkakuvalle .. Näyttää ihan eriltä koneella. Nyt nämä on hirveen huonolaatusia ja päälle tuli jotain sinistä? Jouduin jättää postauksesta kokonaan pois yhden kenkäkuvan, ku näytti niin kököltä. Höh!)
 Kesävaatteet väistyvät vaatekaapista ja tilalle tulee neuleita ja muita lämpösiä kamppeita. Mun asunnossa on tosi vähän säilytystilaa ja vaatekaappi on tosi pieni, joten mun on pakko pakata kesävaatteet kivoihin laatikoihin ja järjestellä ne esimerkiksi kaappien päälle.
Kun ulkona on hirrrrmu kylmää ja harmaata. Onneksi ikkunan tällä puolella on lämmin.. <3

<3: Roosa

3 kommenttia:

  1. Syksyssä ja talvessa on parasta, kun saa kaivaa kaikki neuleet esiin! Mullakaan ei meinaa mahtua ne mihinkään, tarvis jonkun vaaterekin, mutta kun sekään ei mahdu! :D

    VastaaPoista
  2. Musta on ihanaa ku syksyn tullessa saa ottaa aina kaikki neuleet ja muut esiin, pakata kesävaatteet talteen muualle. Tuntuu aina melkeen ku sais uusia vaatteita :D

    VastaaPoista
  3. Haha, neideillä melkein samanlaiset kommentit! :') Mutta joo, ihan totta, tuntuu aina syksysin että sais ihan uusia vaatteita. Halpaa shoppailua. :)

    VastaaPoista