2.9.13

Rauma

Elokuun alussa haluttiin kipeästi jollekkin pikku reissulle. Tukholma oli ykkösvaihtoehto, mutta matti myöhäsinä taas laivoja varaillessa, kaikki varteenotettavat vaihtoehdot oli täynnä. Toisena vaihtoehtona oli Helsinki, mutta majoitusjuttujen mennessä pieleen jouduttiin siitäkin ajatuksesta luopumaan. Poikaystävällä ja mulla oli molemmilla tulossa vapaa viikonloppu ja ei vaan yksinkertaisesti jaksettu jäädä Ouluun. Pienten pohdintojen jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut ja huristeltiin kavereitten luo Raumalle. Vaikka kyseinen kapunki ei kuulunutkaan ihan alkuperäiseen suunnitelmaan, meillä oli tosi kiva reissu!
  
 Lähettiin reissuun torstaina ja perjantaille oltiin suunniteltu pikku päiväreissu Turkuun. Paineltiin ihan ekana kiinalaiseen syömään ja pikku jumittelun jälkeen pojat lähti kaljalle ja mä sain puolitoista tuntia aikaa shoppailuun. Kyynärpäätaktiikalla kaupasta kauppaan ja tein muutamia kivoja pikku löytöjä mm. H&M Home:sta. Raahasin koko päivän järkkäriä ja painavaa objektiivia mukana, mutta en ottanu yhen yhtä kuvaa Turussa.. hyvä minä! (Lukuunottamatta joitakin satunnaisia räpsyjä puhelimella, kuten tää upea ruokakuva heh..)
 
Turusta ajeltiin jo kuuden aikaan takas Raumalle sillä meillä oli hirvee kiire illanviettoon. Napattiin juomat mukaan ja istuskeltiin lähipuistossa alottelemassa ja ootellessa baarin aukeamista.

Lauantaiaamuna monen tunnin koomailun jälkeen saatiin vihdoin itsemme ylös ja lähdettiin kiertelemään söpöä vanhaa Raumaa.
Ihania pikkukauppoja ja kahviloita ympäriinsä, mutta oltiin niin myöhään liikenteessä niin valitettavasti suurin osa oli kiinni.. no ens kerralla sitten!

Sunnuntaina ennen pitkää paluumatkaa käytiin syömässä Mr. Jones nimisessä paikassa ja oli ihan superhyvää! Snack plate kuulosti liian pieneltä, joten valitsin ruokalistalta jumbo platen. Oli meillä naurussa pidättelemistä, kun tarjoilija toi suunnilleen mun kokosen lautasen pöytään täynnä sapuskaa. Onneks poikaystävä auttoi, pus! 

<3: Roosa

2 kommenttia:

  1. Mulla tuli kesällä pyörähdettyä Raumalla ensimmäistä kertaa koskaan ja tuo vanha puoli oli just yhtä söpö kuin näissäkin kuvissa :)

    VastaaPoista