27.7.13

Summer shopping

Kiireinen pitkä yövuoro sekä muutaman tunnin uni takaavat sen, että olo on kuin krapulaisella. Koko kroppaa särkee, janottaa, nälkä, väsyttää. Olin mielissään viikonlopun töistä, ettei varmasti eksy baariin, säästää rahaa ja välttää krapulan, mutta en tiiä oliko tämä nyt niin hyvä idea haha. No ei.. töitä on kiva tehdä varsinkin kun on niin huiput työkaverit ku mulla! Edessä vielä pidempi ja kiireisempi yö mutta onneksi aamulla suunnataan suoraan puistoilemaan ja juhlimaan ihanan työkaverin viimeistä vuoroa.

Mutta pidemmittä puheitta laitan esittelyyn joitakin kivoja kesän ostoksia joista kaikki on ollu suuressa käytössä! Osa Helsingistä ja Tallinnasta, osa ihan täältä Oulusta ja muutama juttu sieltä Zeppeliinistä. Äitirakas ei nyt saa hepuleita siellä, lupaan viedä vanhoja vaatteita pois ja tyhjentää kaappeja haha! Eniten mielissään oon ehkä tuosta Viktor & Rolf:in Flowerbomb -hajuvedestä, mikä löytyi reilussa alennuksessa Helsingin stokkalta. Pitkään haaveissa ollut tuoksu on jäänyt monet kerrat hyllyyn suolaisen hinnan takia, joten löytö teki tämän neidin huikean onnelliseksi. 

Nyt kiskon itseni ylös peittojen alta ja alan valmistautumaan yöhön. Kivaa lauantaita ihanat ja huippuja festejä niille jotka menossa Qstockiin! 

<3: Roosa

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä tallinnasta postauksen kerta olet käynyt siellä? :) itse ole lähdössä sinne loppukesästä ensimmäistä kertaa, ja olisi kiva tietää vähän vinkkejä esim. shoppailujen suhteen! ps. sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tosi paljon! :) ja joo voin tottakai tehdä, se on itseasiassa jo tuloillaan.. ;)

      Poista