11.7.13

So many reasons for you to be happy

Nyt on lomat lusittu, mutta onneks mulla oli oikein pehmeä lasku arkeen. Tulevat työvuorot on oikein passeleita, joten ei tarvitse kokonaan luopua sosiaalisesta elämästä ja saa nauttia kesästä! Eilen oli tarkoitus käydä Rotuaaripiknikissä tsekkaamassa PMMP, mutta päädyttiinkin grillailemaan kotosalla ja pidettiin pienimuotoiset kotibileet. Mulla jäi ilta aika lyhyeen pääkivun hiipiessä jälleen kerran päälle ja olin peittojen alla jo ennen yhtä. Se ryökäle pilaa nykyään niin monet mun illat, että alkaa turhauttamaan! No säästyinpä ainakin krapulalta ja aamulla jatkoin uinumista ripsihuollossa. Nyt on taas ripset kuosissa, ihanaa!
Tänään käytiin Emman kanssa Zeppeliinissä ja en muista millon oltais saatu kulutettua siellä noin montaa tuntia. Satuttiin just sopivasti alennusmyynteihin ja kummatki teki kivoja löytöjä, joista lisää myöhemmin. Oli pakko myös käydä syömässä Zeppeliinin kiinalaisessa, se on niiiin hyvää!
Nyt jatkan völläilyä ja nautin vapaasta illasta. Hengailen ehkä vähän myös tuon viimeisessä kuvassa näkyvän söpöliinin kanssa.
PUSS
<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti