15.5.13

Just a summer kinda girl

Heissan! Mulla on niin hyvä fiilis auringosta ja lämmöstä, että voisin tirauttaa vaikka pari onnenkyyneltä! Alko jo tympäsee vapaapäivien vietto neljän seinän sisällä kirjoja lukien ja peittojen alla völläten. Aamulla tympäsi raahautua vapaapäivänä pieneen koulutukseen töihin, mutta siellä oliki tosi mukavaa. Jäätiin ihanan työkaverin kanssa kiertelemään kaupungille ja oltiin niin fiiliksissä auringosta, lämmöstä ja siitä, että oltiin ajoissa liikenteessä parhaimmilla vaateapajilla.

 Tätä kirjaa lueskelin sadepäivinä. Ihanasti kirjoitettu, kiva tarina mutta puolessa välissä meni niin ahdistavaksi ja surulliseksi, että oli pakko lopettaa. Mutta viimeinen lause oli pakko silti lukea haha.
Oon ostellu viime aikoina kaikkea hömppää uuteen asuntoon. Kortit on superhalpoja ja ne on helppo läntätä seinään tai kehyksiin ja niillä saa helposti kivaa ilmettä tyhjään seinään.
 Tänään bussia ootellessa kävin Galleria Printissä ja mukaan lähti nämä. Vasemmanpuoleisen tökkään keittiön seinään ja Audrey pääsee esimerkiksi korujen viekkuun.


 Joku aika sitten löysin tämän ihanuuden kärkkäiseltä muutaman euron hintaan. En omista patakinnasta, joten löytö oli ihan täydellinen mun asuntoon!
 Myös nämä ällösöpöt H&M:n servetit oli pakko kiikuttaa kotiin!
 Tämä rakkausmekko löytyi tänään henkkamaukan alerekistä huikeaan seitsemän euron hintaan. Tykkään ihan hirmu paljon! Tässä kuvassa saatan näyttää elegantilta, mutta todellisuudessa..
 
 Hmm.. mites noi hiukset taas?

 Spirit Storessa oli loppuunmyynti ja meinattiin seota alennusten takia. Näitä kenkiä kävin sovittelemassa puoli vuotta sitten varmaan viisi kertaa, mutta melko suolaisen hinnan takia ne jäi kauppaan. Olin mielissään huomatessani nämä alennuksessa ja vielä sopivassa koossa!
 Mustat balleriinat oli pakollinen ostos sillä edellisistä vilkkui jo melkeen varpaat. Nämä löytyi H&M:n lastenpuolelta koossa 34 haha! Noh.. ainaki tulee halvemmaksi meille pienijalkasille.
 Näitä pitsishortseja himoitsin jo viime kesänä, joten ostin nämä heti kun kesävaatteet alkoi ilmestyä kauppohin!
 Asustelen näissä varmaan koko ens kesän!
 Farkkuliivi kans on ollut pitkään hankintalistalla ja tämä löytyi ylläripylläri henkkamaukalta joku aika sitten!
 Ihan superkiva hempeiden kesämekkojen kanssa. (Huomatkaa muuten käsivarressani komeileva upea palovamma. Gotta love my job!)
 Nyt poistun koneen edestä ja jatkan sitä mitä aikaisemmin tein: auringosta nauttimista, ihanien biisien soidessa korvilla. (Joo olis voinu vaikka kääntää ton puhelimen hahah..)
Siis voiko olla parempaa?! <3

<3: Roosa

5 kommenttia: