9.3.13

Dreamcatcher & other things

Aurinkoista lauantaita muruset! Täällä kirjoittelee väsynyt ja vähän vielä kipeä neiti höhö. Ajattelin tulla näyttämään muutaman viimeaikaisen ostoksen, sillä mitään naamakuvia ei tällä hetkellä irtoa.. ;)

 
Rakastan niiiiin paljon unensieppaajia. Ne on jotenkin niin kauniin ja salaperäisen näköisiä. Oon jo kauan koittanut metsästää täydellistä, hempeänväristä yksilöä seinälle ja nyt se vihdoin löytyi! 
 On se vaan niin kaunis!
 Tässä toinen juttu mistä oon haaveillu kauan. Takki nahkahihoilla ah! Ihan täydellinen kevääseen. Niitä kevätilmoja ootellessa...
 Raadeltu neule Ginan alennuksista.
 Löysin kirppikseltä tämän ihanuuden ja en vaan pystynyt jättämään sitä kauppaan! Eikä euron hintalappukaan pahemmin estänyt.. ;)
Sekä tämä ihana sokeriastia kirpputorilta (joo joo tiietään et se näyttää vähän tuhkauurnalta :D). Laitan tuohon varmaan jotain muuta kuin sokeria. Ehkä jotain ihanaa teetä!

Nyt jatkan sitä mitä tein, eli en mitään ja kömmin takaisin peiton alle. Ehkä myöhemmin haastan itseni pikku kävelylle tuonne pakkaseen. Nauttikaa auringosta ja tehkää jotain tuotteliaampaa kuin minä! 
<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti